tirsdag, oktober 31, 2006

Snø....



Leter etter kamera men jeg finner det ikke... Vi har fått snø på toten som har genert litt ekstra arbeid. I dag har det snødd inn på lofte så i kveld har bjørn og jeg bært ut snøen i vaskebøtter. Badekaret fult.

Her er bilde fra formiddagen i dag, tatt med mobilen...

onsdag, oktober 25, 2006

Provosorisk matskap



Det gamle matskapet skal inkluderes i gangen og vi har måttet tømme det. Har lagd et provosorisk ett. Dvs satt opp to hyller som må fungere intill nytt kjøkken på plass.

Synes det ble veldig landlig og så hyggelig vi kan få det til på vårt litt gamle kjøkken.

Døren er flyttet.






Bjørn har i dag flytet døren ut i den nye ytterveggen og begynt å rive den gamle ytterveggen som nå er inne i gangen. Det ser ut til å bli en veldig fin gang, og ikke minst ser huset til å bli fint utvendig.

Sjekk ut bjørka er også tatt,den nye motorsagen kjøpt i harryland fungerte utmerket. Nå har vi peis ved hele neste vinter også.

mandag, oktober 23, 2006

Ups rosa





Bjørn har tettet døren inn til den innerste stua fra peisrommet. Kan ikke tapetsere der enda da vinduene skal skiftes. Men i helgen ble jeg lei av å se på den grå døra og tapetserte med billig miljøtapet og malte en midlertidig fondvegg ble vist litt rosa. Kuult synes jeg.

Soverom del 2










Bjørn har revet alle plater tak og vegger på soverommet vårt. Nå trengs det litt maling. Han har også flyttet døren slik at vi har fått en liten mini gang mellom Ole Andreas sitt rom og våres.

Vi lurer på om vi skal skifte ut oven med en peis eller beholde den. Det er en nydelig gammel ovn fra Bærums verk. Men tanken på peis på soverommet er jo også fristende.

I helgen har jeg ryddet på kottet på innsiden av soverommet. Det skal bli ett fantastisk klesskap. Nå er julepyntet stablet i kasser og skal ut på "annenhøgda" som for dere som ikke er lokalkjent er rommet over snekkerverkstedet (uthuset). Der lagres det meste.

Nytt familiemedlem



Ole Andreas har fått pus av vennindene sine Jenny og Maria. Den har slått seg fint til ro og fra og være en redd utekatt har pus som fått navnet Miss blitt en tam og barekjær innekatt. Den er veldig snill for Ole Andreas sjefer rundt med katten så man skulle tro katten ble litt lei.

fredag, oktober 20, 2006

Ett soverom blir til.




Disse bildene er ganske gamle men synes det er viktig å få lagt de ut for å vise hvor mye jobb det er med alt. Etter disse bildene er tatt har vi skrapt ferdig gulvet. (Det er lim fra vegg til vegg teppe som sees)

Bjørn har revet platene som det er satt opp tapet på. Under var det flott smal panel som var beiset okergul. Den skal få litt hvitmaling ja. Bilder kommer.