torsdag, september 27, 2007

Høst




Hos oss er det blitt kaldt og det er høst.

I de siste ukene har jeg kommet til at det er ganske hyggelig og vaske til helgen på torsdag for da er det hyggelig til den store TV kvelden Fredag. 3 åringen og jeg har vært ute å plukket nyper i dag, de har vi lagd en liten dekorasjon av som vi har satt på kjøkkenbordet.

Jeg har hatt det så travelt den siste uken at jeg desvere ikke har fått blogget så mye men nå i helgen skal jeg ta igjen. Synes det er så hyggelig med alle kommentarer som kommer på bloggen, det er både hyggelig og spennende.

Tagget



Bilde er fra Flight kampanjen som jeg setter i gang i disse dager. Flight har kommet med en fantastisk ny vakker embalasje, som jeg skal skrive mer om senere...


Jeg har blitt tagget av Rosepikene og
Something Blue.

Reglene er som følger:

- Link til den som har tagget deg.
- Fortell 7 sannheter om deg selv; noen tilfeldige og noen rare.
- Tagg 7 andre bloggere på slutten av innlegget med en liste over navnene.
- Legg igjen en kommentar hos de "utvalgte" med beskjed om at de er tagget.

7 Sannheter

1) Jeg er gravid og venter ett nytt barn i begynnelsen av mars.

2) Jeg samler på Egersund fat og klarer ikke å gå forbi ett til salgs i bruktbutikk. Det har ført til at jeg har et skap fullt av fat.

3) Jeg er som Ole Brum vedrørende interiør jeg liker minimalisme, landromantikk og alle sjangere. Klarer ikke bestemme meg. Liker alt.

4)Jeg leser/høerer på lydbok alt som kommer ut av nordisk krim.

5) Jeg kan ikke bruke symaksin i det hele tatt. Jeg blir kjempe sint når jeg skal bruke den.

6. Jeg liker ikke hagearbeid.

7. Jeg har fått en ny hobby med blogging og den tar mye tide hver eneste uke.


Siden det er så mange som har blitt tagget av denne utfordringen, gjør jeg det slik at jeg utfordrer alle som har lyst til å fortelle 7 sannheter om seg selv.

søndag, september 23, 2007

Innearbeid i helgen!




Denne helgen har jeg hatt mamma her på arbeisleir (dugnad) vi har drevet i stua, revet all tapet, pusset og grunnet vegger. Det er så inmari rotete i stuen så vanskelig å ta gode bilder.

De første årene vi brukte huset som hytte mislikte jeg dette taket med maskinpapir og lister som lagd av de som bodd her før. Ville skifte det. Men nå har jeg blitt veldig glad i dette taket. Hører huset til. Nå er det klart for maling.





På tirsdag hadde vi 3 års bryllupsdag. Veldig lite feirings da mannen er utenlands om dagen. Men mamma hadde med seg en hyggelig hilsen. Synes det flotte fatet med orcide var flott. Spisestuen er lagd av mammens bestefar. Den ene stolen vises. Finnes flere skap og stoler i ulike varianter. Dette kan jeg vise en annen gang.

søndag, september 16, 2007

Litt fremdrift (bittelitt...)




I går fikk jeg endelig malt lister rundt ingangspartiet, og det gjorde seg veldig det ble liksom mye lysere og hyggeligere.



Jeg har ryddet i gangen, ok så hadde jeg ikke drømt om "furu" gang men det er ganske langt ned på prioritetslisten og få den malt men det skal bli gjort. Har funnet to gamle flueskap som jeg har brukt til sko oppevaring i påvente av at jeg finner ett perfekt skap.




Litt formiddagskos må til vi har stort sett pølser på lørdag mitt på dagen. Det er stas for store og små. Her er bilde fra pølsefesten

God helg.

torsdag, september 13, 2007

Mer Petter Smart, smart!





Det er ikke stas med langt dryppende hår nå på høsten/vinteren. Det blir så kaldt og alle klær blir våte. Se denne kjempe smarte håndkle luen fra Huntingford.

Snart på vei til mitt bad... Gleder meg. Så ser den jo litt fin ut også.

tirsdag, september 11, 2007

Flere lamper....




Det er hektisk om dagen jeg driver med inspurten av nettbutikken min, får inn varer og forhandler om større innkjøp. Jeg skal jo i hovedsak selge nordisk design så det tar sin tid å finne gode produkter. Men jeg har tid til å vente.

Så fikk lyst til å vise Click lampen som er flatpakket 6 deler. Kommer i mange mange mønster. Jeg er bare så villt begeistret for denne lampen. Men jeg er jo generellt begeistret for danske lamper. Så nå er det nye tilnavnet Lampe Line (Ja jeg heter jo Line...)

mandag, september 03, 2007

Det smarteste jeg sett på lenge.....



Jeg tror jeg sier som designer/oppfinner Anna Falkenmark jeg hater ledninger og ladere, så utrolig mange det blir av dem og slik som de formeres.

Tror jeg har funnet en smart løsning og det er Contactboxen den har en skinne inni til mobilladere og du kan feste mobiltelefon/ipod i strikkene på utsiden av skapet finnes i rød, sort, hvit og Eik. En fantastisk oppfinnelse som snart finner veien hjem til meg.

Bilde har jeg lånt av Contactboxen