lørdag, desember 15, 2007

Julen kommer snikende






Nå er det avklart kjøkkenet blir ikke ferdig til jul. Det er forsåvidt helt ok vi har ett annet kjøkken som vi bruker. (Det gamle).

Julen begynner å snike seg på hos oss også. 3 åringen og jeg har plantet ett lite tre i gangen. Pyntet med Green gate hjerter. Jeg hadde kjøpt noen lys og når jeg satte de på viste det seg at de var både røde og grønne og blinkende. La oss si det slik at 3 åringen var mer begeistret enn meg. Men mor bestemmer så lysene kom ikke opp.

Jeg har noen få julepynter i porselen fått en hvert år og de henger nå i vinduet. Snapsglass og karafler kommet frem nå gjelder det å finne igjen julelikøren som jeg lagde i høst. Men spiller jo ikke den helt store rollen for meg.

Ønsker dere alle en god 3 advent.

mandag, desember 10, 2007

Kjøkken - det mangler litt på julestemningen i dette rommet.






Ja thrileren er virkelig i gang, men jeg er temmelig sikker på at vi ikke blir ferdig til jul. Nå er i allefall gulvet helt ferdig. Ovnen har kommet på plass og alle flatpakkene er ferdig montert. Så da gjenstår jo bare ehhh resten.

I kveld skal jeg male døren inn til gangen (dobbel fløydør med glass) så er vi helt ferdig med maling. Jeg tror det blir fint på kjøkknet når vi er ferdige. Himla lift gardinene står ferdige i gangen. Åhh som jeg gleder meg til å henge de opp.

fredag, desember 07, 2007

Juletre nr 1



Når mannen kom hjem fra Praha forrige uke hadde han med seg dette bittel lille krystall juletre. Dette pyntes hver dag av lille knerten her i huset. Den bittelille krystall julepynten fulgte også med.

Så hos oss blir det mye juletrær i år for 3 åringen snakker om noe annet enn juletrær og vi har også kjøpt en stor Sypres som vi skal pynte i morgen. Nå skal julen i hus.

God fredagskveld