fredag, april 25, 2008

Blå en favoritt!





Kjøkkenet blir jeg nok aldri lei, jeg sitter der hele tiden og har nå ryddet og pyntet til helgen, kjøpte en blå hortensia, og stjal ideen til Tone med kurver som potteskjulere. Flott tips!

Jeg bestilte blå Nigella Lawson brødboks til en kunde og heldigvis bestilte jeg en til meg selv også. De er virkelig fine, en annen Nigella Lawson favoritt er litermålet.

Til slutt så viser jeg ett lite bilde av det nye slottet til JR. Det er en stor favoritt om dagen. Fungerer også utmerket som garasje.
Håper på fint vær i helgen, men ser ikke så lovende ut. Ønsker dere alle sammen en riktig god helg.

onsdag, april 23, 2008

Under konstruksjon!


Bilde: Snekker og vindu står klar i traktorskuffe.





Bilde: Vindu og snekkeren på vei opp mot 2 etg




Bilde: Vindu monteres




Bilde: Vindu på plass.



I Internettgamledager hadde vi hjemmesider og da fant vi til stadighet sider der det var bilde av en gulveiarbeider og det sto Under konstruksjon.

Dette tenkte jeg på i dag da jeg var ute. Hos oss har det vært litt aksjon i dag vi har fått vinduer i 2 etg på tilbygget nå ser det mye mye finere ut huset vårt.

Den observante vil sikkert se at vi fortsatt har snø.

tirsdag, april 08, 2008

Mer kjøkken





Siden jeg aldri blir ferdig med kjøkkenet blir det stadig kjøkken bilder her på bloggen. Det er så morsomt med nytt kjøkken så jeg tror alle fremtidige blogginlegg kommer trolig til å ha bilder av kjøkkenet. Nei om en stund finner jeg vel noe annet.

Jeg har ett lite fat på kjøkkenbenken som jeg nå ser på at egentlig er ett slags bloggarkiv. Salt og pepperbøssen har jeg fått av Den gode Feen, Den runde blå og røde boksen har jeg fått av Emmeline og den lille firkantede boksen har jeg fått av denne rundens hemmlige venn.

mandag, april 07, 2008

Kjøkken nytt!






Smilla oppfordret til å legge inn flere kjøkkenbilder og da gjør jeg det. Sammtidig utfordrer jeg Smilla til å blogge om sitt kjøkken for hun har virkelig flott kjøkken.

Nå går det fremover med kjøkknet. Nå er de flotte Himla gardinene hengt opp. Alt verktøy er ute. Nå driver jeg å oljer benker. Det blir i grunnen fint. Flytter også inn i skuffer og skap. Men har jo litt annet å pusle med innimellom også. I dag er 4 åringen hjemme å koser også.

Sjekk også snømengden utenfor vindu - nå har det snødd i ca ett døgn og vi har på nytt 30-40 cm snø.



Så har jeg fått denne hyggelige award av Hagen på landet - Tusen takk.

Hemmelig venn - tusen takk!



Det er flere dager siden jeg fikk den spennede lappen i posten om at forsendelsen var for stor.... Så på Lørdag fikk jeg endelig kommet meg på postkontoret og hentet pakken og den var fra min hemmelige venn.. (Som jeg tror jeg vet hvem er)

Jeg fikk en kjempe fin boks fra Green Gate, den skal jeg bruke til Te jeg har en annen fin boks som jeg fik av Emmeline den gangen hun var min hemmelige venn som jeg også har Te i de vil passe fint sammen.

Så fikk jeg en kjempe hyggelig pose med lavendel, henger i kjøkkenvinduet og to små porselensroser. Så ett kjempe fint kort som jeg tror min hemmelige venn laget selv. Det var så kjempe fint at jeg skal henge det opp på kontoret mitt, da kan jeg se at kose meg med denne vårlige hilsen stadig.

Tusen takk hemmelige venn (som jeg tror er Hulda)