torsdag, juni 26, 2008

Tapetsering




Det ble tapetsering i dag. Nå er det meste av peiskroken fått ny hel tapet. Den må imidlertid males også. Så ett stykke frem. Av bildene skal det være mulig å se at døren ikke er der lenger.



Lille prinsessen venter tålmodig blir du aldri ferdig mamma?




Til slutt litt handelsgods. Mor og datter. Mine kom fra USA i dag. Magisk øyeblikk som alltid med nye sko. Prinsessen fikk nye sko av sin kusine som kom fra ferie i Portugal i går. (Kusinen er 23 og like sko gal som moren)

Siden plutselig bloggehumøret er kommet tilbake har min sommergave kommet langt ned. Minner om den.

Hemmelig venn - Tusen takk





Jeg er så heldig i dag fikk jeg endelig hentet pakken som kom like før helgen. Den var kjempe fin. Jeg lurer så inmari på hvem som klarer å finne så perfekt gave til meg? Men jeg har ingen ideer på hvem det kan være.

Den flotte blå emaljerte boksen skal stå på brettet sammen med alle mine andre bloggskatter. På tide og publisere nytt bilde, men må rydde litt på benken.

TUSEN MILLIONER TAKK MIN HEMMELIGE VENN. DETTE VAR EN KJEMPE GAVE!

onsdag, juni 25, 2008

Litt hus historie




Innimellom tenker eg at vi har så mye igjen på husprosjektet vårt. Det står stille da er det fint å finne bildemappen fra 2003 alle bildene er tatt før vi begynte å gjøre noe som helst med huset.
Som dere ser fra utsiden så ser huset helt annerledes ut med liggende panel og lave brede vinduer. Vi har jo også bygd ut litt så huset skiftet helt utsende.

Bildene under viser stuen som jeg må få tapetsert og kanskje malt i morgen. Jeg er så lei å ikke ha den i orden. Men vi får se da om jeg får gjort noe som helst utover blogging og kosing med 4 åringen og baby. Men det er jo sant å si viktig det også. Været spådd ganske dårlig så det er jo lovende for tapetseringen





Døren ved peisen er nå tettet igjen for vi trenger ikke to dører inn til samme rom med 2 meters avstand. Selv om 4 åringen synes trist runden er borte...

fredag, juni 20, 2008

Sommergave





Nå er det spennende å hente posten, venter i spenning på hemmelig venn gave. Siden det er sommer har jeg også sommerkampanje i butikken. Tenkte også jeg skulle gi bort en liten pai form og ett dørslag til de som la igjen en kommentar på dette innlegget. Det er leit at de emaljerte dørslagene går ut av produksjon for de er så kjempe flotte. Så nå er siste sjangse for disse. 4 åringen og jeg trekker 4 juli.

Denne helgen skal være i oppussingens tegn håper på å få litt orden i kammerset. Der skal vi tapetsere, male og rydde/vaske. Tror det blir fint. Bilder av rommet i morgen. Endelig er de nye fine vinduene inne i dette rommet også.

søndag, juni 15, 2008

Nytt i klesskapet




Denne kjolen fra Heartmade, Julie Fagerholt henger nå klar i skapet mitt, bare synd jeg ikke helt vet når jeg skal bruke den, Vel vel den skal i allefall brukes på høstens åpning av nytt showroom for butikken over smale jeans det var supertøfft. Følg med følg med. Historien om det nye showroomet kommer snart.

lørdag, juni 07, 2008

Sommer



Det er topp å være 4 år å være på besøk hos Bestemor og Bestefar i slikt vær. Badetemperaturene er det ikke noe å si på.

torsdag, juni 05, 2008

Hotell Furillen



Akkurat nå drømmer jeg om en hærlig helg på Hotell Furillen. Kanskje noe å tenke på til høsten når lille frøken er litt eldre. De kan virkelig dette med å friste med lekkre bilder.

onsdag, juni 04, 2008

Ett rivjern!



Effektive og drivende kvinner kalles Rivjern her på bygda. Jeg føler meg ganske effektiv om dagen, mye overskudd har jeg også av dette finværet, så kanskje jeg kunne få være ett lite Nigella Rivjern?

Jeg har nå fått ryddet ordentlig opp i rivningsmaterialer, og pyntet og plantet ute. Mangler mye på å være som de fineste hageblogger. Men det duger hos meg.

Butikken er det litt større ting på gang med som jeg skal fortelle om serne.

Små store Olstad folk går det bra med. Vi koser oss i varmen. I morgen setter vi nesen mot Østfold og blir der noen dager.