mandag, september 29, 2008

"Annenhøgda"




La meg pressentere "Annenhøgda", det er 2 etg på uthuset. Uthuset er ett gammelt snekkerverksted. "Annenhøgda" har i alle år vært familiens oppevaringssted for gamle møbler. Så når Fru Olstad skal fikse opp hjemme går turen alltid ut på "Annenhøgda". Som fortsatt overrasker med skatter. Så etter jeg innførte "Finnern vinnern" har det dukket opp mye rart i vårt hus. I dag skulle jeg hente ett skrivebord men det klarte jeg ikke å bære ned selv. Men da fant jeg en gammel stol som jeg nå har vasket og som skal inn på soverommet.




Her er stolen alt for fin til "Annenhøgda", når den kom inn mente mannen at alle syntes den var fin. Men så vidt jeg kunne se har ingen hentet den. Så jepp stolen er min.

fredag, september 26, 2008

Høst og noe gammelt!






I dag har det vært superfint vær på Toten, 4 åringen har hatt fri fra barnehagen og vi har ryddet litt ute. Hadde egentlig tenkt å reise på gartneriet og kjøpe noen høstblomster å ha ved døren, men jeg valgte å ha sommerblomstene litt til. Jeg liker egentlig sommerblomster på hell.

På nytt kunne jeg ønske jeg var flink til å ta bilder. Solen skinte så fint på kurvstolen med løv på, desverre fikk jeg ikke helt stemningen.




Innser at jeg har glemt å blogge om at nå er alle de nye vinduene i huset. All ny panel er på veggen. Nå gjenstår maling, takstein og pynt rundt vinduene.



Fant frem litt gamle kar i dag, disse har jeg arvet. Vet ikke helt hvordan jeg skal ha dem. Tror jeg vil ha de på en hylle men enn så lenge får de stå på kjøkkenbenken.

fredag, september 12, 2008

Detaljer fra ett soverom....

Tenkte jeg skulle forsøke meg med en overskrift som kanskje solgte litt i dag:-) Jeg er fornøyd med soveromet vårt. Det jeg kanskje er mest fornøyd med er at det er det er ett rom i huset uten leker...

Her er noen detaljer





Har vært uten nattbord lenge i dag flyttet jeg opp de gamle flueskapene som jeg hatt i gangen som nattbord. Synes det ser helt greit ut. Vår kirsebær fargede seng har jeg store planer om å male grå.



Av alle ting vi har gjort synes jeg golvet på soverommet er noe av det morsomste. Jeg har vasket/skrapt bort 2 lag belegg og 1 lag med teppe. Hva fant jeg under flotte lysegrå malte gulvplanker. Den opprinnelige planen var å slipe det, men jeg har vasket og vasket for å få bort alt lim og jeg synes det er vakkert. Vi har lakket gulvet så det skal være enkelt å holde rent samt små føttere ikke skal få fliser.



På soverommet har vi en gammel ovn fra Bærums verk. Den er vakker synes jeg.



Det er kos den tiden man har pludrende baby på soverommet. I morgen er hun ett halvt år himmel hvor ble tiden av. Snart flytter hun vel hjemmefra.

onsdag, september 10, 2008

Bloggeproblemer, utfordringer og Award!

Tele2 står ikke høyt i kurs om dagen de har trøbbel så jeg har hatt trøbbel med blogspot, ikke en dag, ikke en uke men nå snart i 4 uker. Ikke lett for en bloggavhengig dame.



Me & Molly gav meg denne fine Awarden og varmende hilsen i dag det var stas. Jeg gir den videre til 3 flotte bloggdamer: Smilla, Hagen på landet, Fjordheim

Emmeline har i dag en festelig utfordring på sin blogg. Hvilke 3 ting kommer ikke inn i dit hus. Jeg har plukket ut 3 ting som ikke jeg vil ha men som jeg synes i mange sammenhenger er fint hos andre.



Spotlight på skinner, for det første er jo jeg så inmari glad i lamper så jeg synes dette er å sløse med en lampe mulighet. Spotlight på skinner passer også veldig dårlig inn her på Olstad. Her er det for gammeldags. Vi har ikke noe hightec hjem som jeg synes må til for at det skal være fint.




Tekstiler med amerikansk flagg. Være seg Lexington eller annet. Jeg er rett og slett ikke så glad i Usa. Synes det blir rart og ha flagg i store å hele på tekstiler. Jeg synes det flott hos andre, særlig om de har en gjennomført maritim stil men også det passer svært dårlig her i innlands toten.




Hvit ektorp - nydelig. Men med 2 små barn og aktivit uteliv, vinter halve året og ja mor som liker at ting ser rent ut. Det kan rett og slett ikke skje. Så min ektorp forblir naturlig beige.

fredag, september 05, 2008

Solsikke slang...







I går var en hærlig høst ettermiddag på Toten. Vi bestemte oss for å ta naboens solsikkeåker i nærmere øyesyn. Den er ennå ikke i full blomst men mange flotte begynner å sprette ut. Noen måtte bli med hjem.