onsdag, januar 28, 2009

Bildeutfordring




"Finn det sjette bildet i den sjette mappen din, og vis det på bloggen" var utfordringen jeg fikk av hagen på landet"

Jeg praktiserer søk i kaos i det meste av mitt virke så også i bildene på PCen så mappen ble Cannonjan, og ett bilde av huset vårt tatt julaften som dere ser ble vi ikke ferdig med å beise huset i høst. Men fått på takstein.

Utfordringen gir jeg videre til: Fjordheim Tulip, Smillas verden og HvitLinje men bare hvis dere har lyst!

tirsdag, januar 27, 2009

Feirer våren med nytt bord!






Etter en helg på Lillestrøm med masse vår og sommer var tiden kommet for å få ut det mørkerøde Ektorp trekket. Jeg har flere trekk og innerst på kottet fant jeg dette som jeg kjøpte på salg for en tid tilbake siden.

Var innom på en hyggelig lokal interiør butikk for å sjekke om Green Gate nyehtene hadde kommet og da sto dette gamle kjøkken bordet og ville være med hjem. Planen var å ha suffen ut for å si det slik men det kunne vi ikke sa 4 åringen for han har alle sakene sine der. Men kutte bena skal vi gjøre selv om det også var helt teit i flg 4 åringen. Men det er mor som bestemmer. Men foreløpig står mitt nye vår bord å smiler til meg.

Mulig jeg maler det på sikt men likte den slitte patinaen og jeg likte grønnfargen.

fredag, januar 16, 2009

Opprydning



I dag har jeg hatt litt opprydning på kontoret, stadig problematikken skal jeg drive handel over disk der eller skal jeg rendyrke nettbutikk drift. Jeg kommer stadig til at jeg skal ha kontor på Peder Balkes Hus men det er jo stas å ha det litt fint også på kontoret. Jeg har dørene oppe når jeg er der og det kommer jo noen innom. Det er veldig artig. Men jeg liker det at jeg ikke har faste åpningstider.

GOD HELG alle sammen.

søndag, januar 11, 2009

Hva jeg skulle ha gjort....



I dag burde jeg ha vist bilde av en av disse tingene:
- En nymalt gang
- En ny nettbutikk
- Ett ryddet showroom
- Ferdige bilag til årsoppgjøret (det hadde nok blitt ett flott bilde)

I stedet har jeg brukt dagen på å lete etter disse gamle flaskene, vært på Gjøvik kjøpt nye blomster. Ryddet i stuen og kost med prinsesse Margrethe alt i alt en fantastisk hyggelig dag.

Søndagsmiddag

I dag hadde jeg invitert familien til Olstadmannen på middag. Skikkelig gammeldags søndagsmiddag. Vi bor jo i ett gammelt familiehus. Det ryktes at den gamle Olstad fruen (Olstadmannens bestemor) var bra på nettopp søndagsmiddager, så jeg forsøkte å dra det opp ett hakk mot min vanlige pasta variant. Så i dag ble det steik med tilbehør, og dessert.

Så i formiddag når jeg skulle starte med "Steika" fikk jeg sagt høyt, hvordan bruker jeg gjøre dette igjen. Hvorpå Olstadmannen skogg ler. Når lagde du steik sist da... Han kunne fort fortelle at jeg aldri lagd steik før. Jeg som i min iver hadde innbilt meg selv at det var noe jeg slang sammen hver søndag...



Valdrof salat stod på menyen, jeg har fått ny kjøkkenmaskin og har i det hele tatt fått mye fint kjøkkenutstyr i 2008 så har nå ingen unskydlning for dårlige middager.




Det ble 10 stk med store og små på denne søndagen, først hadde jeg ambisjoner om å dekke fint med damask og stueservering. OK en skal ikke overdrive heller så det ble voksduk i lin imitasjon og kjøkken servering. Men ganske trivelig for det. Søndagsmiddagen ble riktig så trivelig.



Til slutt lille linse lusa som snart er 10 mnd.

lørdag, januar 03, 2009

Hjemmehygge!

Selv om mange i blogglandia har pakket sammen julen er det fortsatt full jul på Olstad. (Vi hadde riskrem til dessert i dag også, smaskens). Var i København en tur i november og da kjøpte jeg noen fine lilla telysestaker som fikk plass i kjøkkenvinduet. De skal jeg nok hygge meg med mange år fremover.



Vi har hatt mye besøk og vært mye ute å fartet i julen. I dag har jeg satt meg ned og hygget med med en av bøkene jeg fikk. Fikk også en liten presskanne som kjempe fin for 1 mannskaffe:-)



Siden det tross alt snart er vårlige tanker også her på Olstad har jeg vært i kjelleren og sett på blomstene som overvintrer der og fant disse vårglade eføyene som fikk være med opp på peishylla. De var så søtt pjuskete og jeg ble så glad når jeg så dem. På toten overvintrer ikke Eføy ute.



I totens vinterland må vi ha skotøyet i orden. På ganggolvet fant jeg disse to par skoene i dag. Husets største og minste sko. De var så sjarmerende sammen at de fikk litt plass i bloggen.



God helg. (I morgen skal jeg på salg :-))