lørdag, februar 28, 2009

Overskap på kjøkknet






Arbeidet er i gang. Flinke Olstad mannen monterete skapet i går kveld og har stablet det opp på stoler. Nå gleder jeg meg veldig til å få det på veggen.

Den lite sjarmerende plankeveggen dere ser er der vi skal ta åpning inn til spisestuen (Det gamle kjøkknet). Litt frem i tid, men forhåpentigvis i løpet av 2009. Gleder meg veldig til å få denne delen av huset klart.

onsdag, februar 25, 2009

Petter smart



Det artigste med nettbutikken er at man stadig finner noen Petter Smart ting. Dette er ingen nyhet men synes den fortjener bloggplass. Dette er Head Wrap fra svenske Huntingford. Jeg har langt hår og er ganske lei av å dandere håndklær som faller av over hodet. Denne oppfinnelsen er genial en ferdig turban med strikk. Sitter perfekt. Dessuten har Huntingford en kjempe kvalitet på tingene sine.

Finnes i Hvit, Rosa, Grå og sjokoladebrun.


tirsdag, februar 24, 2009

Vi fortsetter med kjøkknet

I begynnelsen av april i fjor var kjøkknet vårt klart, eller det ene delen vi skal ha ett tilstøtende spiserom som vi ikke begynt på.



Som dere ser mangler overskap, vi har liksom ikke funnet noen vi liker til nå:



Vi kapper føttene av dette skapet fra ikea lager hyller på begge sider. Blir perfekt til vårt kjøkken. Endelig ett skap med skyvedører. Olstad mannen er på IKEA og handler i kveld. Til helgen kommer forhåpentligvis dette opp.




Jeg har måttet premiere meg selv litt i forkant da men nå er endelig den ne nettbutikken klar, Brødboksen fra Nigella Lawson er en virkelig kjøkken fristelse, den er så fin synes jeg. Til salgs i den "nye" nettbutikken

fredag, februar 13, 2009

God helg





På cafeen Peders fristelser har samlelampene blitt brukt som lyskilder. Jeg synes de er helt perfekte også til disse gamle møblene.

Bildene har jeg lånt fra Peders fristelser.

tirsdag, februar 10, 2009

UNDER KONSTRUKSJON



Det blir ikke så mye blogging om dagen, jeg holder på med innspurt for ny BoNordisk.no. Først hadde jeg planer om litt facelift på den løsningen jeg hadde. Nå har jeg bestem meg for å lage helt ny. Jeg er så fornøyd. Nå håper jeg at jeg snart er ferdig.

Straks tilbake med mer bloggings.

fredag, februar 06, 2009

Fredagsvasken



I dag når jeg vasket til helgen tenkte jeg på alle de 450 NIB blogg damene som vasker hjemme sitt til helgen. Som vi stuller og steller. Hvor mye durance husvask går med en slik dag rundt om i blogglandia. Hvor mange nye løkblomster er kjøpt inn i blogglandia denne helgen. Olstad intet unntak. Godt med nyvasket hus og nye blomster





Emmasverden skrev for noen uker siden hun hadde 30% på Green Gate tekstiler. Hun var så snill og sende meg en pakke fra sin butikk. Green Gate håndkler bruker jeg som små dukker.



Ellers om dagen holder jeg på å lage ny nettbutikk det er snart klart og jeg gleder meg så inmari til å bli helt ferdig. En del nye varer og en del av det gamle kjente.