lørdag, mars 28, 2009

Skrivebord



For en tid tilbake kjøpte jeg dette bordet trodde det skulle bli bord til TV stuen, men Olstad mannen likte ikke bordet og følgelig ble ikke bena kuttet. Siden jeg er temmelig klønete så har jeg ikke turt selv i frykt for at vi skulle ende opp med en litt rar hylle og ikke ett bord.

Nå har imidlertied bordet fått en ny renesanse som skrive/lekebord for 5 åringen i stuen. Må gjøre noe med bordplaten men vet ikke helt hva. Tror jeg ender med å pusse den ned og olje den på nytt.





Den fine boksen som for øyeblikket er full av Playmobil er fra Blafre Design/Nettbutikken. 5-åringen blir aldri lei av å se på kjøretøyene rundt på kanten.

Driver å lader opp til å male gangen om dagen, nå må vi de trehvite veggen til livs. Gleder meg til å få det hvitt. Skal male trappen også. Vi får se utover i neste uke om det bir noe gjort..

lørdag, mars 21, 2009

Gleder meg til forsommeren

Ja det er det mange grunner til, bla at jeg skal begynne å grave ute i hagen. Men gleder meg også veldig til Nigellas Kitchen Stationary serie kommer. Her er en snik titt. Det blir fine notatbøker, musematte, adressebøker med mer... Jeg som digger å kjøpe "ordenssans" artikkler så kan ikke dette bli bedre:-) Her er en liten snik titt,






God helg.

onsdag, mars 18, 2009

Mars = Bursdagsmåneden!

Det blir langt mellom blogginleggene denne måneden og det er fordi jeg i hovedsak sitter å spisere kake denne måneden. Selv har jeg to barn som født denne måneden og ellers har ovedvekten av familie på begge sider bursdag. Vi hadde digere fest for begge barna i helgen 5 + 1 år er ingen spøk.

Her er litt bilder:




Prinsessen 1 år, Se den fine kjolen jeg kjøpt av Mali-mo da...




Fotball gutten 5 år, han fikk nye fotball støvler og til tross for at han ramlet ned trappen 3 gangere skulle de være på.





Når vi har stor bursdag får vi overnattingsbesøk. Det er stas men det betyr at jeg må rydde på gjesterommet. Gjesterommet er ett rom som i fremtidden skal bli gang.


Litt fine tepper gjør susen, dette fra Green Gate. Lampen er i fra nettbutikken. Lurer på om jeg skal male stolen eller om jeg skal beholde den slitt.

mandag, mars 09, 2009

En idee!



Jeg lurer på om jeg skal lage en liten prinsessekrok på gangen i 2 etg. Denne gangen er nå bare ett sted vi samler rot. Har i perioder brukt det som hjemmekontor. Men nå er det bare rot der.

Sitter og surfer på Internett og tror jeg skal kjøpe en slik sengehimmel fra www.tumleplassen.no




Skal nå surfe videre for å se om jeg finner noen fler møbler detaljer som kunne passe inn...

fredag, mars 06, 2009

Nyhetsbrev konkurranse på BoNordisk.no



Litt info fra BoNordisk.no i dag. Alle som registrerer seg for nyhetsbrev innen søndag 8 mars (kvinnedagen) er med i trekningen av denne Hat-box lavender fra Crabtree&Evelyn.

mandag, mars 02, 2009

Kjøkken med nytt skap





Nå er ikea vitrineskapet hengt opp på veggen som overskap på kjøkknet vårt. Vi er veldig fonrøyd. (Bildene jeg tok ble så mørke...huff må bli flinkere)



På fredag kom pakke fra Annas rom med masse hærlig Isabella Smith vaskemiddel ikke bare ser de flotte ut men lukter hærlig





Som ekte blogger har jeg jo min Green Gate samling jeg også. Synes det ble veldig god plass i overskapet. Ett bilde med og ett uten skyvedør. Veldig fornøyd med skyvedører på overskapet.