onsdag, mai 27, 2009

Ønsker meg akkurat nå.



Bemz.com har begynt å lage marimekko trekk til ikea sofaer. Det er vel ingen hemmelighet at jeg er stor Marimekko fan. Jeg har en ektorp sovesofa, kanskje den må få slik trekk.

Aller fines var Klippan sofaene med dette trekket. Jeg tror nok om jeg tenker meg nøye om at jeg får plass til en slik klippan i den nye spisestuen..Prioriteres veldig høyt.

onsdag, mai 20, 2009

PELLISER




Jeg er på ingen måte noen hagedame, men jeg liker godt pelliser. Særlig godt liker jeg "Appleblossom Rosebud". Nå har jeg lett etter den i hele vår da mine gamle har lidd en smertefull død i kjelleren i vinter. Søte damene på Søstrene Mylius har tatt inn nå etter jeg var å spurte. Det kaller jeg service.






Ellers ble det kjøpt 3 små når jeg var på Hagemessa og en har jeg fått av min svigerinne. Noen har jeg hatt en stund. Fikk også i dag favoritten Mårbakka. Så nå har jeg god tro på Pellis sommeren. Oppsummerer at jeg har 7 slag hvorav 4 noe mer skjeldene. Kan dette være en start på en samling?



Prinsesse Margrethe er vel ingen Pellis, men det er litt synd på henne om dagen for hun har fått vankopper. Så tenk litt på henne. Bilde er fra 17 mai med bunad som også jeg har brukt.

mandag, mai 18, 2009

Hverdag



"Samlelampe prosjektet" mitt har vært litt stemoderlig behandlet den siste tiden så nå står oppfreshing av sidene og markedsaktiviteter på programmet denne uken.

Går litt tungt i dag. Ble litt mye kake og is i går. Det ble bunad på Olstad fruen, glad for det for det var passe varmt og så var jeg jo fin da:-)

lørdag, mai 16, 2009

Politisk ukorrekt


Bilde fra Husfliden

Jeg har Østfold bunad, den er veldig fin synes jeg, særlig den broderte skjorten. Det som imidlertid er saken er at jeg i år ikke har lyst til å ha bunad 17 mai. Med 1 åring på armen og 5 åring jeg må fly etter ser jeg for meg at sjalet henger på snei det meste av dagen - ikke så lekkert. Dette har jeg fått nevnt for flere og alle rister på hodet - DU MÅ JO HA BUNAD!

Så sa er mitt spørsmål: Er det politisk ukorrekt og ikke ha bunad 17 mai når man har en feienede flott i skapet?

fredag, mai 01, 2009

"Totenglamour"



Det morsomme med å være på Peder Balkes Hus er at det noen ganger er morrsome arrangementer. Som i går da det var moteshow med klesbutikken Habbit og designerne Juusgartner (Begge holder til på Peder Balkes Hus)




Servering for alle som hadde billetter (var utsolgt) Champagne og Tapas. Fra Peders Fristelser.



Roseblader på gulvet så fint ut.





Til slutt bildere fra selve motevisningen. Glade modeller og butikkeier Nina fra Habbit.