fredag, desember 11, 2009

Lampeline hvor har du din stolthet?







Vi fikk malt gangen nå i begynnelsen av desember og vi er så fornøyd. Alt listverk, det fine panelet og alt kom til sin rett når det ble hvite vegger. Selv den gamle trappa ble fin… Men når jeg ser disse bildene ser jeg noe jeg ikke tenkt over i gangen i 2 etg har jeg en skikkelig 90 talls opp ned glasslampe. Hva er nå dette lampeline? Har jeg tenkt at den er litt diskre og ikke gjør så mye av seg. Hvor feil kan man ta? Så nå er jeg på lampe jakt og jepp jeg liker det.




Ellers begynner det å bli litt mer ryddig og julestemning på Olstad, viktige ting som vasking av tepper og finne gammel kasse og ha de i, henge opp julestjerner og lignende. Har jeg fått gjort.




I morgen skal jeg på julemarked og det fine med det er at der får jeg sikkert kjøpt masse fine julekaker som jeg kan legge i mine egne bokser og vips er julebaksten gjort. Tror også de selger lefser - det er godt det. Nå skal jeg på en rundtur i blogglandia, vært en stund siden sist.

Juleforberedelser



Desember har gått fort i år, i går var det allerede 10 desember, nobel-dagen. Siden det er lite bloggifisert julepynt å vise fra Olstad så jeg velger ett bilde fra gårsdagens prominente Oslo besøk. Fire hjerter viste noen fantastiske bilder fra gårsdagens store besøk - ta en kikk. Jeg er virkelig nysgjerrig på bilde over. Bilde er tatt på slottet av fotografen til Det Hvite Hus. Det jeg lurer så veldig på er:
Hva ser han på?
I kveld skal jeg ha noe juleforberedelser å blogge om denne dagen har jeg fri og skal få inn litt jul på Olstad.

tirsdag, desember 01, 2009

Advent på Olstad

Bilde er tatt ca kl 22 i går kveld - ferdig grunnet.



Bilde er tatt ca kl 17 i går kveld, før vi begynte å grunne.



Ser rundt om i blogglandia at mange har full jul allerede. Hos oss på Olstad praktiserer vi førjulsforberdelser i desember og jul fra ca 20 desember til 13 dag jul. Så nå er vi i full gang med ett prosjekt jeg ikke på neon måte forstår vi ikke gjort før, malt gangen. Gangen har vært igjennom en sto endring siden vi begynnte å endre huset i 2006, for ca 2 år siden sa vi, ubehandlet kan jo være fin også, men det er slettes ikke fint og nå når vi kommet så godt i gang med malingen ser vi at å få malt gangen vil gjøre underverker for hele huset.





PS: Det er adventstilbud i nettbutikken, nye tilbud hver dag.