onsdag, mars 31, 2010

Påske





Hærlig helgefred senker seg over Olstad, huset er vasket, appelsiner lagt i en kremhvit bakebolle, et surt egg tatt frem og en liten nye ispinne kanin har tatt bolig i en påskelinlje potte.

Det skjer ting om dagen hos oss vi holder på å bygge nytt lager i uthuset til>BoNordisk.no mer om lager bygging en annen dag.

torsdag, mars 18, 2010

Svenske KG DESIGN






Det raser på med nyheter i nettbutikken og det er generelt lite tid til blogging. Men må bare vise disse supergeniale produktene fra svenske KG Design som kom i dag. Min absolutte favoritt var gryteunderlaget formet som kuler i ett kjede. De tar liten plass i skuffer og skap, pene og se på og kan vaskes i oppvaskmaskin. Det kaller jeg 3 i en...

onsdag, mars 10, 2010

Sweet Cake








Tøffe digre kakeformer til sandkasse, badebalje eller til Champisen?
Kommer for salg på www.bonordisk.no utover våren. Noe av det festligste jeg sett på lenge. En rosa skal helt klart få plass i vår hage for bading av både bittesmå, små og ganske store barn.

Alle bilder fra produsenten KG Design.

tirsdag, mars 09, 2010

Prinsessegardiner






I vinter har ikke lille prinsessen hatt gardiner på rommet sitt, etter å ha blitt vekket flere netter av snømåkeren (ja snør fortsatt hos oss...) har min snille mamma sydd nye gardiner og noen søte puter til prinsessas stoler. Ble riktig så trivelig.

mandag, mars 08, 2010

Green Gate






Sist vi var i Østfold var jeg innom Igroshage.no butikk på ørje og fyllt på med litt mer Green Gate. På denne tiden av året er det en aboslutt favoritt.

søndag, mars 07, 2010

En skidag









Søndag med skiaktivitet og litt frisk luft.

Lillejenta debuterte på klubbmesterksap i dag, hun var nok kanskje litt i minste laget, men var morsomt en stund.

fredag, mars 05, 2010

Den som venter på noe....






Et typisk ubloggifisert bilde, dette er tatt på kontoret i dag formiddag med mobiltelefon. Endelig har Nigellas Kitchen Stationary serie kommet. Det er nå snart ett år siden jeg skrev om dette for første gang. Men den som venter på noe godt osv. Den geniale musematten har blitt en favoritt på kontoret og det rables og skrives mer enn noen gang.

God helg