torsdag, desember 30, 2010

Romjul 2010: Nytt teppe






Bildene over er fra stuen med teppe og nye puter.

Bilde viser sofakroken uten teppe.


På bursdagen min like før jul fikk jeg ett feiende flott teppe til stuen. Så nå synes jeg sofakroken ble mye bedre. Nye puter har jeg også kjøpt meg. Ser på disse bilden at jeg må få hengt opp noe på veggen i hjørnet...


onsdag, desember 29, 2010

Romjul 2010: Svensk inspirasjon i kjøkkenvinduet

Inspirasjonsbilde fra Skøna Hem



Vindu på Olstad




For en tid tilbake fant jeg dette fine bilde på Skøna Hems hjemmesider og tenkte - slik vil jeg ha det også. Trolig er det noe av grunnen til at jeg har litt blanding i stilene her på Olstad. Ett bilde inspirerer og jeg finner på noe ganske ulikt i en helt annen stil…. Jeg dro til Anne Kjersti på SKAPEGLEDE - og hun lagde kranser til vinduene mine. Så om det ikke ble helt likt bilde så ble det veldig julete. Tegninger barna har laget har jeg rammet inn. De utgjør kjøkkenkunsten.

tirsdag, desember 28, 2010

Romjul 2010: Strikketanter





Det er en drøm med så flinke strikketanter. Denne julen ble det "fullpott" på lillebror - jeg jubler! Han fikk kjempefin dress av den ene tanten (ble rørt når jeg åpnet opp tenk at noen har brukt så mye tid på dette fantastiske plagget til lillebror) og kul/god lue av den andre tanten. Storesøsknene fikk de samme luene i andre farger.

mandag, desember 20, 2010

20 Desember - Ny spisestue




Endelig er den nye spisestua klar og vi har fått ett nytt allrom ut av kjøkkenet vårt.

fredag, desember 03, 2010

3 Desember - Ute og inne





Det er fortsatt kaldt på Toten - det blir bare kaldere og kaldere. Så småsyk lillebror og jeg er inne, men vi ser ut på det vakre været. Har kjøpt et fint jule- duftlys som lukter kanel så nå er det litt julestemning hos oss. Tok bilde av uthuset i dag. Isrimet på veggene gjør at huset ser trollsk ut synes jeg.

God helg.

torsdag, desember 02, 2010

2 Desember - Kaldt




Slik ser Olstad fruen ut når hun skal ut på sitt noe kalde lager og pakke varer. Det er gøy når det er mye bestillinger på www.bonordisk.no uanset temperatur. Men som dere ser har jeg mye klær på når vi har -25.

1 Desember - lefsebaking




Min svigermor og jeg har forsøkt å bake lefser. Det var veldig vanskelig men ganske morsomt. Så skal nok forsøke igjen. Den lille prinsen fulgte ivrig med.