fredag, september 30, 2011

Kjemisk oppussing






Ikke av fruen selv men av ett av mine gamle bord. I vinter gikk jo bordet i tvstuen i stykker, når olstadbarna danset på det... (Vi har innført danseforbud på bordene etter det). Det nye bordet jeg satte inn var grønt. Fikk det for meg i sommer at jeg skulle forsøke fjerne malingen. Tenkte at det er jo enkelt. Det var ikke enkelt men jeg er fornøyd med resultatet. Det tok to dager med malingsjferner og vannslange. Er det noen som har gode råd for fjerning av maling så del de gjerne.

torsdag, september 29, 2011



I går var det skikkelig høstvær på Toten. Det ryktes jo om sommertemperaturer mot helgen så vi satser på det i dag. Taklamper fra Eleanor Home (35 cm i diameter - pandulera).



Sitter med kontorarbeid på kjøkkenet. Skal på høsttakkefest i barnehagen i dag så blir en litt amputert dag. Gostolen fra Eleanor Home (Bestillingsvare hos BoNordisk.no).

Flyttet de fine lilla Himla putene inn til spisebordet på kjøkkenet. Legospill som vi vant fra fine bloggkonkurransen til flotte Prinsesse Elin kan sees på alle bord om dagen. Tusen takk for flott premie.

søndag, september 25, 2011

Litt høstnytt!

Det har vært en rolig helg. Ryddet og fikset både ute og inne. Fra lageret ble det tatt inn en ny HKLiving lampe, synes gråfargen passet fint i stua vår. Tok også med to nye puter fra Darling Clementine. De er ett friskt pust på den norske Design himmelen synes jeg.

Disse putene er fra serien Woodland . Denne serien var i mai “ Buy of the Mont” i Britiske Elle. Damene har også laget julekort til Tate Modern. Jeg synes de har fått liten oppmerksomhet her i norge for sitt design… Glad blir man av å se det.

Fine racerbilen til lillebror er fra den fine nettbutikken Tumleplassen.

mandag, september 19, 2011

HK - Living, en liten favoritt.


Bilde er lånt fra HK Livings flotte katalog.

Lampe Line liker høsten for da kommer alle lampene til sin rett. En av denne høstens favoritter er Industrilampen fra HK-Living. De finnes i kjempe mange fine farger: Petroleumsblå, Olivengrønn, Okergul, Korallrød, Sort, Hvit og Grå. Alle farger er nå på lager i nettbutikken. Jeg tror vi skal ha en grå eller svart over spisebordet på Olstad.

torsdag, september 15, 2011

An apple a day....




På Olstad har vi noe enormt med epler om dagen. Så nå spises det epler til den store GULLMEDALJEN. I morgen skal barna og jeg plukke epler for å levere til Askim Frukt og Bærpresseri (leverer inn på lokalt mottak - veldig smart) for det er grenser hvor mange eplekaker vi faktisk kan spise.




Slår på nytt ett stort slag for Moster Huldas epleskreller den er og blir genial. Klikkes hjem for 299 fra nettbutikken http://www.bonordisk.no/.