onsdag, juni 27, 2012

Vinduer og maling



Kjempeflinke Olstadmannen er i gang med å henge opp pynten rundt vinduene.  I kveld hadde jeg ånden over meg og har tatt frem malingsspannet. Så nå ser vi enda bedre hvordan vinduene våre blir.


Bilde: Jeg er fortsatt veldig begeistret over pynten. Huset kommer til å bli mye lysere når dette er på plass. 

For 2 år siden var det  malere hos oss å fikset uthuset. De gikk tom for hvitmaling når de drev på siste vindskia. I to år har jeg sittet og sett på dette når jeg har sittet ved kjøkkenbordet, der sitter jeg ganske mye.... Snakk om at det går treigt med meg. I dag har jeg fått malt dette også. 


Bilde: 2 år har det sett slik ut og det tok 2 minutter.....




Bilde: Siden været var fint i kveld drakk vi kaffe ute sent på kvelden, måtte det bli flere slike kvelder nå i sommer. 


tirsdag, juni 26, 2012

Hakkebakkeskogen på Gjøvik gård

Bilde: Lillefrøkna og Reven

Gjøvik Gård vises Hakkebakkeskogen som sommerteater denne uken. I går var de to største der sammen med Olstadmannen, Olstadtanten, Olstadfarmoren og Olstadniesene. Det hadde vært morsomt. Minsten og jeg koste oss hjemme med Barne Tv  og Is ikke så dumt det heller.


Bilde: Det er trygt og godt å ha med storebror på teater synes lillefrøkna

mandag, juni 25, 2012

Make International - Reduserte priser



Jeg liker porselen og jeg er svært begeistret for dette hvite porselenet.  Det er produsert av britiske Make International og designet av Keith Brymer Jones. Han er ordblind og oppfatter derfor ord som bilder, han har valgt ord som han synes er vakre og som samtidig er litt morsomme på kopper og kar. 



BoNordisk.no har solgt Make International lenge men nå har jeg i dag kalkulert priser og funnet ut at jeg skal sette ned prisene på noen av disse produktene permanent. Det fine med hvitt servise er at det passer til alt og jeg liker litt porselen herfra og derfra og det passer derfor perfekt for meg. 




Her er litt eksempler på varer som fått nye priser:
- Make Bowl medium (Tekster: Cereal, Bowl, Eat, Soup, Love, Pudding) Før 125,- Nå 119,-
- Make Bucket kopp (Tekster: Drink, Chocolate, Coffee, Cappuccino, Tea, Love, Overworked/Underpaid, Sex+Chocolate, Relax!,) Før 125,- Nå 115,-
Make Butter Dish Før 249,- Nå 229,-
- Make gavepakke med Te (Grønn Te, Hvit Te) Før 225,- Nå 175,-


Alle bilder har jeg lånt fra Make International 

tirsdag, juni 19, 2012

Tour of Norway - Kids

Bilde: Her er "startfeltet" 7-8 år, ivrige var de. 


Bilde: Leder for støtteapparatet - følger ivrig med

Tour of Norway - Kids  falt i smak hos både foreldre og barn i Olstadhuset. De to største var med og lillebror fulgte ivrig med fra sidelinjen og bisto støtteapparatet som i dag bisto av Olstadmannen og Undertegnede.

Arbeidet til støtteapparatet var i grunnen enkelt det gjaldt å få riktig unge ut på riktig etappe, heie, ta vare på premier og sørge for nok is etter målgang. En fin ettermiddag for hele familien ble det.

Bilde: Morro med sykkel 
  

Bilde: Til tross for mange forsøk lot det seg ikke gjøre å ta bilde av denne frøkna forfra.



Oppdatering onsdag 20 Juni - Margrethe "linselus" Nr 27 vises på forsiden av Totens Blad. 
Frøkna er veldig stolt!

torsdag, juni 14, 2012

Lampelevering



I dag har jeg så vidt vært innom på Balkesenteret og levert lamper til Hillevi som driver cafeen der. Vel verdt ett besøk i sommer. Hver lørdag er det konsert på tunet. Kl 10.30. Blir det sol til lørdag skal jeg ta meg en tur.

Balkesenteret minner om en gammel norsk film synes jeg. Den gamle gården der den står der i all sin prakt ved Mjøsa.

PS: Lampen er Flight 55 eller Hvidkløver som den het før. Design Bjarne Urhammer.

Som jeg gleder meg.

Bilde og info fra Wik & Walsøe // Foto: Siren Lauvdal // Stylist: KråkvikD’Orazio


Jeg gleder meg til ferie, sol og sommer - kanskje jeg skal dra på Piknik under epletrærne i hagen - trenger ikke lenger. Gleder meg også veldig veldig til neste uke da kommer Wik & Walsøe med nye deler til Alveskog serviset. Det har jeg ventet på lenge det er min favoritt blant alle de fine servisene. Her er delene som kommer neste uke.

Kopp med skål           195,-
Tallerken 28 cm          195,-
Dyp tallerken 15 cm    175,-
Ovaltfat 36 cm             985,-
Serveringsbolle 17 cm  365,-

Fra før finnes: (Krus, Asjett, 13 cm bolle, Lyslykt, Sauskopp, Medium vase, Stor vase)

Alveskog serviset både nye og gamle deler. 

onsdag, juni 13, 2012

Kakebaking


Whoopie Pie bakematte (169,-), Bakkebollesett (989,-),Decopen (145,-) Moomin muffins former (49,-), Muffinsformer i silikon (79,-) //Annonselinker 


Min flinke svigerinne hadde laget så fin sjokoladekake til sin datters (vår fine niese) konfirmasjon. Dette er en langpannesjokoladekake som er pyntet med hvit sjokolade og dekor med "vanlig" sjokolade. Jeg tror hun lager bladene med å sprøyte sjokolade over tobakksplante blader. Da får hun dette fine mønsteret. Skriften har hun laget ved å bruke Decopen fra BoNordisk.no.



Det fine med Decopen er at du bare legger sjokolade i den og putter den i mikro så er den klar til bruk. I vår har den også kommet på lager i fargene Orange og Grønn.

Veldig så lyst jeg fikk på sjokoladekake akkurat nå da...




mandag, juni 11, 2012

Lillebror har bursdag



Lille fine Harald er 2 år i dag. Hipp hipp hurra. Dette bilde er tatt under frokosten. Han fikk ny fin hettegenser i går når han feiret bursdagen sin med hele familien. 


Tøyser og ler på bursdagen. 

onsdag, juni 06, 2012

TILBUD



Oppgi koden: OLSTAD ved bestilling av varer i nettbutikken.  Koden legges til i feltet Rabattkode og trykk på knappen: "Registrer rabattkode" da oppdateres handlelisten med rabatten. Tilbudet gjelder frem til 12 juni. Tilbudet gjelder ikke Wik & Walsøe og andre salgsvarer.