tirsdag, juli 24, 2012

Takarbeid




I dag har mine to flinke snekkere ordnet på taket over inngangen. Den største mest men den noe mindre snekkeren har vært ivrig med. Spesielt stas med egen tommestokk i lomma, detaljer  er viktig for minste snekkeren på Olstad.


Kveldsgodt i favorittene fra Wik & Walsøe. 

mandag, juli 23, 2012

Sommertilbud


Bilde: Utklipp fra BoBedre juli, Den geniale Keep Cool som vi tar 345,- for veil. Silikonlokket brukes til å lage isbitene. Oppevar isbitene i boksen i fryseren og sett boksen på bordet når du serverer drikke i sommervarmen. 

Ut onsdag er det 20% på alle varer i nettbutikken (unntak er Wik & Walsøe og allerede nedsatte varer) Oppgi koden: JULI i feltet for rabattkode.

Det regner på Toten i dag, perfekt for meg som sitter på kontoret, hjemme har jeg  begynt på en del prosjekt inne, blant annet male en gammel seng til storebror.

tirsdag, juli 17, 2012

Dagens lunsj


Bilde: Bobble 550 ml - gul 129,- passer fint en solskinnsdag 

I ett veldig stille kontorfellesskap i Kapp Næringshage var det utrolig fristende og ta med seg den særdeles enkle matpakke lunsjen ut. Jeg ruslet ned til Mjøsa og nøt den hærlige innlandssola mens jeg spiste mat.


Bilde: Enklere lunsj skal du lete lenge etter. Matposen og flasken matchet jo overraskende godt. 

Selv enkel Ostemat blir bedre i sol. I morgen skal jeg ha fri og da håpe jeg på samme vær.




Bilder: Fredelig og solfylt lunsj helt fantastisk godt. Noen gang er det enkle det beste. 

Kveldskos




Mandagens kveldsmat var av det gode og noe usunne slaget. Det var ost, kjeks, jordbær og vin. Det er jo ferie. TV 2 Filmkanalen sendte The Ladykillers ble det en riktig fin mandagskveld.


Favorittbollene fra Wik & Walsøe brukes til alt her i huset. Nyhet i juli er at også Alveskog (den med hjorten) finnes i 17 cm. Jeg har en Whitewood (hvit) 17 cm og en Alveskog 13 cm. Asjetter fra Wihtewood. 

mandag, juli 16, 2012

En drømmesofa

Content by Conran ble etablert i 2003 av Sir Terence Conran, de lager de fantastiske møbler. For meg som alltid har vært begeistret for Conran shop, og Terrence Conrans møbler er dette drømmesofaen. En skikkelig glad nyhet er at møblene fra Content by Conran kan bestilles igjennom BoNordisk.no det er ca 8-10 ukers leveringstid.  Møblene produseres i England. 



Terence Conran er her avbildet i stolen Matador som BoNordisk.no også selger 
den koster fra 10 100,-  Apropo Matador er ikke sommeren fantastisk nå sendes jo den danske favorittserien hver ettermiddag. Med serieopptak på Canal Digital boksen blir hver kveld en liten fest. 

Bildene er fra Content by Conran. 

torsdag, juli 12, 2012

Lykken er en nymalt trapp



Når barna og jeg kom hjem fra en liten miniferie til Østfold hadde flinkeste Olstad mannen både malt trappen og taket i gangen. Farvel gipsplate tak, farvel gammel gul trapp. Velkommen nye hvite gangen. (Det ble visst veldig dårlig mobilbilde...)

søndag, juli 08, 2012

Lørdagskos og porselen


Siden sommerværet ikke har vært det beste i dag fant jeg ut at vi fikk ha litt sommermat på lørdagskvelden selv om den ble spist inne. Reker ble det som lørdagsmat.



Jeg har varianter av hvitt porslen fra Make International, Wik & Walsøe og Villeroy & Boch.


Rosene har stått en uke men de er ganske fine fortsatt.

onsdag, juli 04, 2012

Vinduer, Vinduer og Vinduer





Olstadfolket monterer vindusinramming og maler vinduer. Vi er så fornøyd. Nå håper vi på fint vær noen ettermiddager så skal det straks være klart.