tirsdag, februar 26, 2013

Vinterferie





Storebror har vinterferie og vi koser oss hjemme. Det er strålende vær så det har blitt mange fine turer ut både på ski og i solveggen.

I nettbutikken har vi fått mye morsomt de siste dagene, blant annet har denne fine/morsomme drikkeflasken, en riktig tørsteslukker.



Storebror har testet den og han gir tommel opp for den nye fine flasken. Flasken er fra britiske Wild & Wolf og virker til å være av god kvalitet. Wild & Wolf gir 50p til Water Aid for hver solgte flaske.

Flasken koster 129,-




søndag, februar 17, 2013

Mange dager med syke barn....

 
Bilde:  Orla Kiely krus til kaffen ute, geniale handpresso som bare trenger varmt vann fra termos. I dag var planen lang skitur med pulk, vi ble hjemme og hoppet på ski og drev uteaktiviteter istedet. Kaffe i uthusveggen ble det også.



I vinter har vi hatt mye forkjølelse og feber hos oss. De tre små har vekselsvis vært hjemme syke siden jul. Nå ser det ut som alle er friske og vi får noen dager med normal jobbing. Innimellom har vi vært ute å kost oss i fantastisk vintervær på Toten.

 
Bilde: Mens de andre hoppet på ski, tok prinsessen og jeg en liten skitur.
Vi har kjempe fine skiforhold og gleder oss til vinterferien.

Ønsker alle en fin vinter uke og god ferie til alle som har vinterferie. (Vi skal ha en uke med hverdag før det er vinterferie i oppland - passer fint for oss akkurat nå).