torsdag, juni 26, 2008

Hemmelig venn - Tusen takk

Jeg er så heldig i dag fikk jeg endelig hentet pakken som kom like før helgen. Den var kjempe fin. Jeg lurer så inmari på hvem som klarer å finne så perfekt gave til meg? Men jeg har ingen ideer på hvem det kan være.

Den flotte blå emaljerte boksen skal stå på brettet sammen med alle mine andre bloggskatter. På tide og publisere nytt bilde, men må rydde litt på benken.

TUSEN MILLIONER TAKK MIN HEMMELIGE VENN. DETTE VAR EN KJEMPE GAVE!

1 kommentar:

Emmeline sa...

Åååå jeg må bare SMILE hver gang du har vært innom bloggen min. Treffsikre kommentarer på rekke og rad....for eksempel det harde arbeidet med å tenke på tapetsering når man ellers er ute;) JEG VET AKKURAT HVA DU MENER!

For en skjønn prinsesse i stolen. Er det virkelig mulig?? Hun har vokst fortere enn lynet!! Hun ser så stor og våken ut; heldigvis er hun ikke blitt så stor at hun står i døråpningen og underholder med sånne småkommentarer vedrørende fargevalg og gjennonmføring???
Skrekk og gru sier bare jeg!

Jeg ser at du har trekning på lyseblått FAVORITT dørslag. Det matcher jo PERFEKT med alle mine blå detaljer for tiden. Jeg kunne faktisk hatt det på soverommet over senger om fondveggen blir stående?? Jeg skal iallefall legge igjen et lodd i trekningen, det er jo enda en stund til 4.juli:)

Jeg meldte meg ut av InteriørGave Alongen denne uken. Det var litt sånn vemodig det hele, men jeg følte det var tid for å gi plassen til en ny og entusiastisk blogger;) Jeg tror faktisk at jeg alltid kommer til å forbinde Gave Alongen med deg. Du var den første jeg sendte gave til. Tror jeg var innom bloggen din sånn cirka 15 ganger i døgnet i ukesvis før jeg klarte å komme i havn med gaven. Tror ikke gaven ble så veldig fantastisk heller--men det var bare spenningen. Jeg leste hele bloggen din fra ende til annen og visste omtrent ALT om deg;) Det var tider for en nyfrelst nybegynner blogger det.... Et kjempekoselig minne er det iallefall.
Må bare komplimentere den fantastiske fremgangen dere har hatt på huset. Dere har gjort en fremragende jobb, og det har bare blitt helt lekkert. Du må bare være stolt. Håper du får en deilig sommerferie både med lillemor og storebror og den bedre halvdel. Klem