torsdag, mai 01, 2008

LanghelgDet hyggeligste med langhelg og helger generellt synes jeg er å ha lang frokost på kjøkkenet. Det har jo blitt litt opptur hos oss etter vi fikk nytt kjøkken da.


Hva synes du er det hyggligste med helgene?Dette bilde ble tatt for noen dager siden og er på baksiden av huset der de nå holder på å skifte kledning og vinduer. På onsdag ble det satt inn noen vinduer og resten skal bli satt inn over helgen. Nå er kun 1 vegg igjen og gå på. Dvs vi er snart ferdig med huset. Juhu det er skikkelig gøy.

13 kommentarer:

Anniche ♥ sa...

Det er sååå kos med fam.tid !!
Synd for oss så har vi alltid bare søndag ....men da er det å finne på noe i sammen som er favoriiten (så lenge vi kan bestemme ....)
Nydelig det er blitt hos dere Line . Jeg tror jeg må inn å se på det huset i butikken din , kult!

klem a

Bo med barn sa...

Hei.

Har vært innom deg flere ganger og snik-kikket, og nå synes jeg det var på tide med en liten hilsen! Synes kjøkkenet ditt har blitt så fint! Kos det videre denne helgen med lange deilige frokoster. Det skal vi gjøre!

Stikk gjerne innom meg en tur også:)

Lena :)

sol&bolig sa...

Det deiligste med helger er at eg gjør det eg vil stort sett. På hverdagene kommer eg heim stuptrøtt og knallsulten og ettermiddagene går med til å komme seg ovenpå igjen. I helga steller eg i hagen, pusler i huset, strikker, les, reiser litt eller bare gjør ingenting! Ha ei fortsatt fin helg!

Anita sa...

Liker også veldig godt labge frokoster og morgener!! Idag skal vi ha en lettvint frokost også skal vi bake kanelstenger og vaniljeboller!! God helg! Klem!

Fjordheim sa...

Kos med rolige frokoster i helgene. Jeg steker noen ganger pannekaker til frokost i helgen. Det er populært. Så godt det blir for dere når huset blir ferdig. Ha en god uke.

Landliv sa...

Oj!! Det blir jo som nytt jo! Det beste med langhelger synes jeg er de laaange kveldene ;-)

Ha en fin dag!

Smilla sa...

Deilig frokoststemning! Det blir så bra hos dere. Godt å se at det nærmer seg finalen :O)

Jeg elsker mest av alt fredagskvelden med ungene, pizza og et glass rødvin i sofaen etter at ungene sover i sengene sine.
Lange frokoster er det langt mellom med to som gjerne vil spise løpende :O) Men den tiden kommer nok igjen!

Klem til deg fra meg!

Min verden sa...

Så fint du får det! Det fineste med helgene er familiefrokostene og morgenstund på verandaen min. I dag har jeg kjøpt en ny kaffekos kopp til meg selv. Ha det litt deilig uten mas. Det er det beste. God helg! Hanne

Moderncountry sa...

Så mye flott som har skjedd med huset siden sist!! Så utrolig deilig når alt faller på plass. Jeg må berømme deg, for å sitte oppe i alt dette med to små barn kan ikke bare være lett til tider. Du er en kvinne med mye mot!! Håper imidlertidig du får tid til mye kos også mellom alle slaga :) Synes kjøkkenet ditt har blitt supert, og deilig stort!

Ha en riktig fin pinsehelg og hvis jeg ikke får tid til å stikke innom før jeg flytter. Vi snakkes om noen uker! Klem Aina

Tyra sa...

Gratulerer med nytt kjøkken! Og GRATULERER med den lille!! Min datter ble også født i mars, men det er 16 år siden! (Himmel og tiden flyr) Det ble virkelig flott! Og jeg tror jeg må innom hos deg og bestille noe fra Nigella Lawson, altså! Bærre lækkert!
Det beste med helger er nok å ikke ha noe planer i det hele tatt, spise laaange frokoster, lange middager eller ha laaange kvelder m familie og venner...
Ha en strålende uke, og ta godt vare på hverandre!
Hilsen Cathrine

Petunia sa...

Det beste med helgen er fredagen synes jeg. Da har man hele helgen foran seg - ofte stort sett uten å "måtte" noe. Ikke på jobb eller tidlig opp....
Søndag er pyton...da lurer man stort sett på hvor helgen ble av og hva man egentlig fikk ut av den:)

Lappesola sa...

Nydelig kjøkken. Jeg skjønner godt at du vil nyte lange frokoster her.
Hilsen Sol

prinsessa1976 sa...

Da må vi nesten ha en innflyttningsfest....jeg er med og du er ikke gravid lengre så rekner at husfrua også er med. he he
Ja jeg er så enig med deg med det med frokosten. Jeg elsker å sitte lenge og spise, lese avisa og bare kose meg. Prinsessa er mer slik turbospiser.....kan eg gå nå???....men det er vel barn likt det. Ønsker deg en fin fredag, en flott 17 mai og ei nydelig helg. Klem fra Elin:O)