mandag, mai 19, 2008

Nytt på husfronten!




Nå er det bare en bitteliten vegg på huset vårt som skal få ny panel og nye vinduer. Snart snart ferdig med utvendig arbeid. (Hvis vi ser bort i fra maling og slikt da..)Som dere ser begynner det å ligne det gamle huset, se headingen.



Hva gjør så fruen på Olstad om dagen, jo hun rydder rundt veggene. Det er en ekstra jobb man har når man restaurerer opprydning av alt gammelt. Nå begynner det å hjelpe men det er visst en god del igjen fortsatt.

søndag, mai 18, 2008

Totalt unyttig!



I serien totalt unyttig baby utstyr så tror jeg at jeg må investere i en slik kant å ha i lekegrinnen. Kanten er fra svenske Himla de har så utrolig mye fint. Huset hos meg begynner å få veldig mye gardiner fra Himla.

lørdag, mai 17, 2008

Mamma - er det snart jul?




Var spørsmålet til 4 åringen i dag tidlig - var det rart? Har aldri frosset så mye en 17 mai før og så var det første gang vi gikk i 17 mai tog i snø. Vi måtte kapitulere halveis og reise hjem å sette på mer klær for mammaen hadde ikke tenkt på votter i dag...



Hjemme til ovnsfyring og kos. Endelig tint opp.

fredag, mai 16, 2008

Dagen før dagen!




Det er godt vi har tørrtrent med bunad og akebrett. Dette bilde syntes jeg passet godt når man så på værmeldingen nettopp. 3 bunadsskjorter er strøket og skoene pusset. Vi er klare for den store dagen. Men det er spådd snø hos oss...

Ha en fin 17 mai!

torsdag, mai 01, 2008

Langhelg



Det hyggeligste med langhelg og helger generellt synes jeg er å ha lang frokost på kjøkkenet. Det har jo blitt litt opptur hos oss etter vi fikk nytt kjøkken da.


Hva synes du er det hyggligste med helgene?



Dette bilde ble tatt for noen dager siden og er på baksiden av huset der de nå holder på å skifte kledning og vinduer. På onsdag ble det satt inn noen vinduer og resten skal bli satt inn over helgen. Nå er kun 1 vegg igjen og gå på. Dvs vi er snart ferdig med huset. Juhu det er skikkelig gøy.