torsdag, juli 09, 2009

Tatt med litt sommer inn


Det hærlige regnværet fortsetter, jeg liker sommerregn. I dag har jeg tatt inn litt jasmin(er ikke velidig interessert eller flink til hage greier så mulig busken heter noe annet, dufter hærlig i allefall) og roser. Jeg har en liten bolle som jeg egentlig tror er en potteskjuler som jeg bruker som blomstervase til sommerblomster. Den var billig men dette var den absolutt første tingen jeg kjøpte inn til BoNordisk.no i sin tid, den er i fra danske Bloomingville. Den sjarmerende akryl duken er fra svenske Himla og kjøpt hos favoritt butikken Huset på landet.

9 kommentarer:

Tulip sa...

Ja nydelig med sommerbukett inne, særlig hvis den dufter litt i tillegg!
Klem

Fjordheim sa...

JA litt sommerregn innimellom er bare godt det. MEn når det regner hver dag i ei uke når en skulle hatt sommer og sol, ja da blir det litt vel mye regn for selv en som er oppvokst på vestlandet.
Koselig blomsterbukett. Vasen var fin til sommerblomster den.
Kos deg i regnet du :)

moa sa...

hei line -
skjønne blomster du har plukket inn...enig med deg - sommerregn er herlig!
..fortsatt fin helg -

moaklem

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

jeg elsker også sommerregnet!
du har et utrolig koselig hus Line, skikkelig sjarmerende-
akkurat sånne hus som jeg liker :)

nydelige blomster..

så flink du er til å male og ordne, måtte sjekke om du hadde på deg calou skoene under her...fnis :) jeg bruker mine masse, synes de blir bare bedre og bedre.


veldig koselig at du tar deg tid til å legge igjen noen ord når du er innom meg!
sommerklemmer

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja det er ikke lett dette med å velge hva en skal ta inn og ikke. Skulle vært synsk. Jeg har nå bestillt ganske mye. Klarer ikke å begrense meg. Så får jeg bare krysse fingrene for at ikke det er bare jeg som syns disse tingene er nødvendige:))

Søtt det blomsterglasset.

Ha en herlig mandag
klem:)

Smilla sa...

Alltids noe man trenger - ikke sant? :o)
Kjøpte de oysters-forklærne og koppehåndduker til diverse tanter til julegave jeg likegodt - de var jo veldig fine!

Jobber ut uka, så blir det hageprosjekt på fulltid. Har tre polakker i full sving i dag for å legge takrenner ned i bakken og drenering ++, så skal de jevne tre lass med jord (65 tonn..) og rulle. SÅ planlegger vi gjødsling og plenutrulling på fredag om vi er superheldig! Bilder kommer!

Du jobber litt fortsatt skjønner jeg?

JULIE K sa...

Det er så utrolig deilig å bare kunne gå ut og plukke de flotteste buketter helt gratis fra natur og hage : )

Balke gård sa...

Koselige bilder! Så flink du er til å male, fargen er superfin til hsuet ditt!!!

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風