fredag, juli 02, 2010

Lyseblå hagefingre eller noe slikt
På Olstad har vi ikke hagedilla, men jeg synes det er veldig hyggelig å være ute særlig nå når jeg går hjemme hver dag. Imidlertid har jeg ikke grønne fingre, de må nok være mer lyseblå for det er lite som trives hos meg, Jeg har et lite blomsterbed md noen mikroskopiske roser (kanskje skal de få litt gjødsel i morgen) en frossen lavendel og en peon som ikke blomstrer.

Så for å bøte på dette har jeg kjøpt nye Green Gate puter til hagemøblene (lyseblå). I tillegg har jeg kjøpt en stor Hortensia til inngangspartiet. De flotte rosene i den hyggelige potten fikk vi av Tante Åse når lillebror ble født.

Gamle krakker synes jeg er hyggelig og det har vi heldigvis ganske mange av her på Olstad, så i stedet for å late som jeg er en hagedame så koser jeg meg med lekkere uteputer og kaffe i hagen. Fungerer som bare det.

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Du har noen aldeles nydelige hagemøbler, dei likte jeg kjempegodt. Og slike gamle krakker er jo flotte. Flotte puter også Jeg syns det er noe herk å måtte grave i blomsterbedd, luke og drive på. Takke meg til noen krukker, eller som hos oss, spann opg eggekorger med planter.
Koselig i haugevis om en ikke skal vøre nødt for å ligge kneene såre hver sommer.
Ønsker deg herlige dager i den koselige hagen din :)

Laila sa...

Hei. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min. Ja, det bordet er veldig flott. Det har tverrstokker, eller hva jeg skal kalle det, under, så jeg ville faktisk ikke kappet bena på dette. Det er så sjarmerende å se at her har det sittet mange og brukt dem som fothvilere, slik at den er helt slitt.
Butikken er ikke "offisielt" åpen, men jeg selger etterhvert som folk kommer innom, så den er vel kanskje åpen likevel...? Hehe, bare å åpne dørene, vet du, så strømmer alle nyskjerrige inn. Veldig koselig, og alle synes det er så gøy. Noen måå bare ha noe de faller for, så jeg har solgt litt ja.
Skal ned og selge noe nå. En som så noe på bloggen og må sikre seg det før hun reiser på ferie.

Ha en flott dag, nå skal jeg lese litt på bloggen din, før jeg skal innom butikken. Og så er det loppemarked!

Gro/ I Gros Hage sa...

Utemøblene deres er bare lekre! Håper dere koser dere i julivarmen - send meg en melding når dere er i nærheten da!

storeflittig sa...

Hihi:) Det er godt vi er flere i bloggeland med litt blå fingre. Men hos deg er det jo helt NYDELIG:) Lekkert!

moa sa...

hei line
så utrolig nydelige hagebilder..
vakkert med lyseblått ♥!
må jo få gratulere deg så masse med nummer 3...så heldig du er, som nå har tre søte små..
kos deg i sommer
moaklem