mandag, september 20, 2010

Før og etter, 2 prosjekter fullførtI helgen har jeg fullført to før og etter prosjekt. Det første er bytte av trekk på de gamle spisestuestolene. Som dere ser brukte jeg litt tid da før bilde er tatt i fint fotolys mens etter bilde er tatt med blitz etter at mørket fallt på. Uansett er jeg svært fornøyd med oppraderingen av spisestuestolene mine. Den gamle spisestuen er laget her på Olstad av Olstadmannens bestefar.


De andre prosjektet er Differensierte fraktkostnader i nettbutikken www.bonordisk.no. Disse blir nå beregnet ut fra samlet vekt og volum på bestillingen ut fra postens retningslinjer og takster. Det er mulig å velge forsendelsesmetode i kassen.

Dette gjør det langt mer attraktivt å handle også små varer i nettbutikken, siden man slipper den faste portotaksten. Som et eksempel kan vi nevne magnetarkene fra DOIY som etter den gamle taksten kostet nesten like mye å få tilsendt som varen koster (kun kr 129,-). I stedet for kr 110,- i porto vil man nå få muligheten til å få de sendt som brev til kr 26,-

2 kommentarer:

Findus sa...

Fin blogg du har , stolene ble kjempefine . Skal trekke om noen selv også ... men de er nye da...men med sort ulltrekk !!Upraktisk , trekker til seg alt . Tiden må bare strekke til :) Ha en fin høstdag!

Tulip sa...

Å så flotte stolene ble. Virkelig verdt jobben:)
Flink du har vært!

klem