tirsdag, juni 21, 2011

Manglende lotto millioner
Ved mitt barndomshjem i Østfold har ett gammelt småbruk vært lagt ut for salg. Småbruket inneholder blant annet en gammel landhandel. Den står nesten urørt siden det var landhandel - for en skatt. Har forhørt meg litt med foreldre, tanter ol de sier det må være over 50 år siden butikken ble nedlagt.


Det er solgt og jeg lurer veldig på om noen har tenkt å bruke landhandelen til noe kreativt. Skal jeg en dag lage utsalg for BoNordisk.no skal jeg helt klart ha landhandlerstilen. Den synes jeg er helt fantastisk.


Bildene har jeg lånt i fra Finn. Jeg er så fasinert av at slikt kan stå urørt i så mange år.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det hadde vært flott å ha butikk der vet du.
Får håpe de som har kjøpt det tar vare på det og pusser det opp i den stilen det har. Tenk å lage et utsalg av gamle fine ting og håndarbeider der da: Drømme, drømme.
Ha en god kveld :)

Tulip sa...

Håper de som kjøper dette vet å verdsette det og ta vare på det som var. Kanskje åpne en kafe??? Hvem vet?

Klem

Hummerogkannarifugl sa...

ÅÅ hvilke muligheter da!

Anonym sa...

Heisan. Det kan da ikke være så lenge siden den ble stengt. Butikken har da vært åpen i min levealder?? Husker da vi var å kjøpte is der når vi var på besøk hos dere in the old days?
Vi snakket om det når ingunn og mine foreldre var her på torsdag:)

Hilsen Anita

Olstad sa...

Hei Anita: Det er nok ikke "den" butikken. Denne ligger på fylkesgrensen mot Akershus (Basmoen) kan du hilse din mor. Vår tante husket hun hadde syklet dit som 12-14 åring og kjøpt is og like etter det ble den nedlagt trodde hun.

Ha en fortsatt god sommer.

Line

LIVS LYST sa...

Disse bildene/dette prospektet så jeg også. Jeg har jo nesten ikke ord jeg heller... dette er så fantastisk som det kan bli. Vi måtte i alle fall sjekke kartet, hvor dette var hen. Desverre har vi ikke tenkt å flytte så langt ... Men heldige er de som har kjøpt det. Håper de kommer til å bruke det. Eller så ser vi kanskje en annonse på Finn igjen om ikke lenge der de selger innventaret?? hihih...

Du får tipse om det skulle skje ;O)

Ha en fin sommerdag. Nå er det vaaarmt....! Herlig.

Liv