torsdag, juli 07, 2011

Kokebok inspirasjon
Bildene har jeg lånt i fra boken Nigellas Kjøkken - Livretter fra hjemmets hjerte.

På sommeren får jeg lyst til å lage litt mer spennende/artig mat. Ikke så mye av det i hverdagen her på Olstad. Så da drar jeg alle kokebøkene ut for å finne passende oppskrifter i år har Gordon Ramsas - Gjør det enkelt og Nigellas Kjøkken fått være med ut. Noen oppskrifter har blitt prøvd. Men jeg ender stort sett med å titte på bildene og konstatere at disse bøkene er feiende flotte kjøkkeninteriør inspirasjonskilder.

I Nigellas Kjøkken bok (som BoNordisk.no selger for øvrig) fant jeg disse to bildene av kjøkkenredskaper. Tror det er samme vegg men med ulik dekor. Da angrer jeg bittert på at jeg ikke kjøpte de lyseblå mens de fortsatt var å få tak i. Nå produseres kun de kremhvite og skal jeg spå - spår jeg at disse også trolig går ut av produksjon da det er eneste emalje igjen i Nigella Lawson serien, men de kremhvite produseres fortsatt , jeg synes de også er flotte, de koster 795,- for alle 6 delene.

På grunn av gledelig kursforskjell mellom Storbritannia og Norge har jeg satt ned prisen på en del av Nigella Lawson varene. De forblir på dette nivået til evt kursen forandrer seg igjen.

Fortsatt god sommer.

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det er jo spennende å lese kokebøker. Og plutselig finner en en oppskrift en bare må prøve. Problemet hos meg er at jeg ofte ikke har ingrediensene som skal til, så da må en handle først. Så det hender det tar noen dager før maten er på bordet. Men men. spennende er det nå.
Mange flotte redskaper der da.
Ha en riktig god dag :)

Tulip sa...

Fine bilder, og synes det er dekorativt og praktisk med kjøkkenredskapene på veggen!
Hadde det der vi bodde før, men her har jeg ikke plass til å henge dem opp..

Kos deg med kokebøkene...