fredag, januar 05, 2007

Nigella Lawson igjenJeg holder jo på å plukke ut produkter til det nye nettprosjektet mitt. Har fortsatt tro på at Nigella Lawson produktene vil passe perfekt til resten av konseptet. Jeg tror mange av oppskriftene også vil gjøre seg på nettstedet. Her er noen av favoritt tingene.

8 kommentarer:

elin1976 sa...

Hei

Gleder meg til å se hva du holder på med for et prosjekt... Blir spennende.

Liker også godt disse produktene. Jeg ser mye på Nigella på BBC food.
Hun er en dyktig kvinne.

Ha en flott dag:o)

Mia sa...

Åh, jeg liker så godt de tingene til Nigella Lawson, jeg også. Her ikke noen selv, men ønsker, ønsker (og nå er det jo lenge igjen til jul også)... Hva slags prosjekt er det du holder på med?

anniche sa...

Så spennende da. Jeg antar det er en ny nettbutikk. Gleder meg til å følge med!
Hun har masse flotte ting.

Ellie sa...

Hyggelig at du hadde besøkt bloggen min! Virkelig fine de tingene fra Nigella Lawson. Lekker blåfarge! Ha en fin kveld!

For the love of country sa...

Ja det är så himla söta! Fat jag tycker är känns lite läskiga att hålla i irl, de är ju så lena så de liksom nästan glider ur händerna, tycker jag. Men fina är dem! Är det ert hus på bilden i loggon? Fint! :)

Annettes Hobbyblogg sa...

Guri, for noen fine stilige saker! Rålekkert!

Lykke sa...

Så spennende med nettprosjekt og renovering av hus. Jeg har ikke vært her før, men jeg kommer garantert til å følge med bloggen din videre. Håper det er OK at jeg linker til deg.

Line sa...

Tusen takk for hyggelig kommentarer og så hyggelig med så mye besøk på bloggen min.

Prosjekteter et nettstet for salg, markedsføring og redaksjonellt innhold design&interiør. Foreløpig på tegneblokken men begynner å ta form. Jeg er med på slik kvinnelig Gründer prosjekt. En slags videreføring av samlelampe prosjektet mitt. www.samlelampe.no

Bilde i headingen er huset vårt dog før besteforeldrene til mannen min byttet vinduer og panel på 50 tallet (54 for å være nøyaktig) vi skifter nå tilbake til den opprinnelige stilen men vi er for øyeblikket snekkerløse....

Lykke så hyggelig at du linker opp til meg, Jeg tror også at jeg skal lage en liste over blogger jeg leser/snikleser.