mandag, august 20, 2007

Ups en bloggepause!Det har vært så mye etter vi kom hjem fra ferie at det rett og slett ikke har blitt tid til blogging. Min gamle kjære bærbar PC takket for seg for noen dager siden og jeg har måttet kjøpe meg ny. Så nå er jeg klar for en inspirerende og hyggelig bloggehøst.

Litt nytt fra Byggeprosjektet på Olstad.Vi har fått ryddet skikkelig opp rundt inngangspartiet og gjort ferdig noe småtteri. Har også fått montert støvlestativet jeg kjøpt av igroshage
Jeg har jo leid ett kontor i kontorfelleskap men vet ikke helt hvor mye jeg kommer til å bruke det fremover. Er så behagelig å jobbe hjemme. Jeg har nå fått hjemmekontoret skikkelig i orden synes jeg. Har det på gangen i 2 etg.

14 kommentarer:

JULIE K sa...

Det huset deres er bare så nydelig. Rene drømmen : )

moderncountry sa...

Hie og velkommen tilbake Olstad!
Ja, jeg lurte på hvor det ble av deg en liten stund men regnet med at du fortsatt nøt sommeren og koste deg :) Inngangspartiet blir jo bare bedre og bedre og du har fått ordnet deg en koselig kontorkrok. Hva gjør du egentlig ettersom du kan jobbe hjemmenifra? Bare litt nysgjerrig her :) Ja, vi får blogges mer nå, koselig det :) Ha en fin uke og sees snart! Aina

Emmeline sa...

Hurra...der var du igjen.
Jeg tenkte faktisk på deg i dag! Håpet at du ville komme tilbake.. Kjekt å se nye bilder. Hjemmekontoret ser utrolig koselig ut, kan skjønne at du heller vil være hjemme og jobbe der. Nydelig inngangsparti, ja du er jammen flink og får det til! Ha en fin kveld videre, vi blogges...

Rosépikene sa...

Spennende med andres arbeid:-) Det ser veldig fint ut hos dere. Har bodd i traktene selv ett år og liker landskapet der godt.

elin1976 sa...

Huset deres er utrolig flott. Skikkeliig koselig inngangsparti. Flott dør. Kontoret ditt er også flott. Fin tapet. Klem:O)

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Så fint at du fant trøst i å høre at flisa og presseninger etterhvert blir borte! Men når jeg kikker på bildet av huset deres ser det jo veldig så fint og stort sett ferdig ut, ved inngangspartiet iallefall. Også ser huset deres så stort ut, og det må være deilig. Likte også veldig godt hjemmekontoret ditt. Å, ja, en drøm å kunne jobbe hjemmefra, ikke måtte stresse ut om morgenen. Vit at du er heldig! Ett år med restaurering, sier du... Antar dere har hatt en del hjelp utenfra da, og ikke gjort alt på friden selv. Vi har også hatt litt hjelp i starten av et par venner, men resten er selvgjort. Og da går årene... Lykke til videre! Kommer innom igjen senere, også skal jeg kikke litt bakover for jeg husker ikke helt "historien" til huset. En gammel del og et nybygg eller.... Linker deg, jeg! Ok?

Malinken sa...

Velkommen tilbake :-)
Nå vet jeg jo ikke hvordan det andre kontoret ditt ser ut, men jeg skjønner at det frister å jobbe hjemmefra når du har sånne koselige omgivelser. Tapeten var rålekker!
Inngangspartiet deres har blitt kjempefint, du er så flink til å få det til :-)

Ha en fin dag:-)

Guldkant På Livet sa...

Oj så fräscht o veckert hus ni har!! Ha en skön bloggpaus! Mari.

HildeS. sa...

Hei hei.
Kjekt at du er tilbake igjen:o)
Så flott inngangspartiet er blitt, og kontoret ditt var skikkeleg koseleg.
Eg likar så godt når ein blandar nytt og gamalt, og den tapeten var heilt super duper fin!!!!
Ha ein fin kveld.

Mia sa...

Så fint det har blitt ved inngangen hos dere, ja det meste ser veldig bra ut. Men for en jobb og innsats det må ha vært (og fortsatt er, kanskje...) Artig å kunne følge med renoveringen av huset deres. Og det hjemmekontoret ditt så jo bare sååå koselig ut. Må jo være tusen ganger bedre enn i et kontorlandskap (men kanskje ikke fullt så effektivt...?)

organic-lizzi sa...

Dette huset blir jo bare helt fantastisk:-)...
Akkurat som din tok maskinen min en bråstopp,men jeg fikk reparert den på garanti..og tilbake i går:-) Fikk gjordt mye annet i den tiden den var på service da..
Ha en nydelig dag..

Sylvia sa...

Huset deres blir såååå fint. Men det er nok mange arbeidstimer i det
Vi var også i Danmark i sommer, og for ca 3 uker siden var vi en tur i København. Og jammen ble det ikke en titt inn i Illums Bolighus også. Masse lekkert!

Petunia sa...

Lurte på om jeg skulle laget et innlegg påbloggen min med noe bilder fra Kapp på 60 tallet. Det er ikke bare i våre dager det har vært oversvæømmelse rundt omkring.
kjekt at du er tilbake med blogging igjen.
Det ble veldig fint ved inngangen deres.

moderncountry sa...

Hei Olstad,
Ønsker deg en god helg. Håper du har det bra!
Klem Aina (",)