fredag, august 31, 2007

Drømmehus

Det er travle tider om dagen med innspurt på nettsidene, jobb og husbygging så lite tid til blogging. Men når en blir lei av husbygging kan en jo tenke seg dette flotte barnehuset i stor skala. Men kanskje ikke det beste i regnvær.

Husene er virkelig flotte synes jeg, bilde er låne av Omm design.

God Helg.

4 kommentarer:

Rosépikene sa...

Så søtt dukkehus, det hadde vært noe for gullungen min - men med små gutte hender hadde han vel klart å snekre litt ekstra på det. Hammer og spiker er stor stas for en gutt på 2 1/2. God helg:-)

elin1976 sa...

Dette hadde nok prinsessa likt. Hun er en slik jente som bygger hytter av oppvaskmaskin eska og bor der i flere dager. he he. Hun esker å stelle til med dyner og puter.

Emmeline sa...

Ååå så koselig, likte veldig godt det lille huset. Mine barn er nok for store, men dette er jo en småpikedrøm...og sikkert en liten gutt sin drøm også.
Skjønner at du har det veldig travelt for tiden, stikker stadig innom for å se om det er noe nytt for du er jo så flink til å legge igjen små hilsener hos meg. Lykke til med webside og alt som du ellers holder på med! Husk å kose deg med helg midt oppi husbygging og jobb og mann og barn!!

Anonym sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人