fredag, august 31, 2007

Drømmehus





Det er travle tider om dagen med innspurt på nettsidene, jobb og husbygging så lite tid til blogging. Men når en blir lei av husbygging kan en jo tenke seg dette flotte barnehuset i stor skala. Men kanskje ikke det beste i regnvær.

Husene er virkelig flotte synes jeg, bilde er låne av Omm design.

God Helg.

3 kommentarer:

Rosépikene sa...

Så søtt dukkehus, det hadde vært noe for gullungen min - men med små gutte hender hadde han vel klart å snekre litt ekstra på det. Hammer og spiker er stor stas for en gutt på 2 1/2. God helg:-)

elin1976 sa...

Dette hadde nok prinsessa likt. Hun er en slik jente som bygger hytter av oppvaskmaskin eska og bor der i flere dager. he he. Hun esker å stelle til med dyner og puter.

Anonym sa...

Ååå så koselig, likte veldig godt det lille huset. Mine barn er nok for store, men dette er jo en småpikedrøm...og sikkert en liten gutt sin drøm også.
Skjønner at du har det veldig travelt for tiden, stikker stadig innom for å se om det er noe nytt for du er jo så flink til å legge igjen små hilsener hos meg. Lykke til med webside og alt som du ellers holder på med! Husk å kose deg med helg midt oppi husbygging og jobb og mann og barn!!