søndag, oktober 14, 2007

Høst



Det har vært fint vær hos oss i dag, 3 åringen og jeg har ryddet opp ute bært inn planter som var noe for sent og ryddet inn alle leker. Har til og med fått satt noen løker, trodde jeg skulle kjøpe mange spennende sorter men endte opp med å kjøpe løk på Kiwi i går kveld. "Pellisene" hadde nok i stor grad frosset men tror dette puslete eksemplaret kan overleve. Må få stå litt på benken før jeg bærer den ned i kjelleren.



Nå er det ny runde i hemmelig venn og jeg skal sende min gave avgårde i morgen. Dette er så hyggelig. I kjøkkenvinduet mitt har jeg skatter fra tidligere runder. Salt og pepperbøssene har jeg fått av Den gode feen og den søte boksen (som nå inneholder grønn te) har jeg fått av Emmeline.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for en koselig stund jeg har hatt mens jeg har snoket rundt i bloggen din. Klem Hanne

Rosépikene sa...

Kjempefin tapet dere har valgt til stuen! Ha en fin uke :-)

Lykke sa...

Det er spennende med ny runde av hemmelig venn. Nesten like fint å se hva andre har fått som å få selv.
Skulle gjerne hatt noen tips om hvordan pelargoniene skal overvintres, virker som du vet litt mer om emnet enn det jeg gjør; min ene har netopp begynt å bomstre igjen.
En fin dag ønskes til deg fra meg:)

Hilsen fra landet sa...

Næmmen!!!! Er du også pellis-elsker! Har ikke visst om deg jeg. Man blir liksom litt i et fellesskap når man har sett "lyset" og blitt bitt av pelargonbasillen. Mange synes de er stygge og lukter vondt, men akk så feil de tar!! ;-)