søndag, oktober 07, 2007

Stue - det går fremover
I helgen har vi begynt å sette opp tapet i innerste stuen. Vi er i dette tilfelle min mor og svigermor.Dette har imidlertid jeg gjort. sparklet og grunnet gamle plater. Ser jo ut so veggen har fått tyfus.


Vi har hatt tapeten liggende lenge, faktisk siden før påske. Så da er det vel på tide den kommer på veggen.

6 kommentarer:

Emmeline sa...

SÅ spennende å følge med på dette prosjektet. Nydelig tapet ser det ut for også, du må vise flere bilder etterhvert. Så tøft tak du har i stuen-ser veldig flott ut! Bra at du får hjelp av mor og svigermor, det trenger du..Husk å ta det med ro med magen og det hele! Det høres ut som om dere har akkurat lik ovn som den som vi ikke lenger kan fyre i. En grønn fyringsmaskin (*hehe -bra uttrykk)
Det er godt at dere trøster meg med at den ovnen jeg har funnet ser grei ut. Jeg syns det er vanskelig å finne en god erstatning, men den grønne må jo ut og man kan ikke akkurat skryte av at den er så veldig pen heller da;) Ha en fin dag, følger spent med på deg og nettbutikkprosjektet ditt! Du må fortelle når det skjer noe nytt!! Ha en fin dag;0)

HildeS. sa...

Åååå, dette ser flott ut,Line.
Gler meg til å sjå det ferdig tapetsert, og så snill mamma og svigermor du har som hjelper til.
Ha ei fin veke:O)

elin1976 sa...

Blir føy å se hvordan dette blir til slutt. Spennende med opp pussing, panlegging og utføring. Elsker å pusse opp og se at det nye resultatet skrider frem. Ha en fin dag:O)

Sylvia sa...

Så fin tapet, som kler huset!
Vi skal pusse opp datterens rom i litt shabby-chick stil, og skal ha lys tapet. men jeg er som deg, liker flere sjangere i Interiør. Men Shabby hadde ikke passet i stua mi, så det er godt jeg har et jenteværelse jeg kan prøve det ut på.
Grattis med graviditeten, foressten.

Mia sa...

Se her ja, visst går det framover. Og fint blir det også! Blir nok sikkert deilig å bli ferdig med stuen etterhvert. Tapeten ser veldig fin ut, forresten. Og underlaget må jo bare bli bra med det grundige arbeidet du gjør.

Lykke sa...

Hei! Så utrolig flnke dere er, nyyydelig tapet! Håper vi snart får se mer nytt fra det flotte hjemmet ditt.
Ha ei flott uke:)