søndag, mars 18, 2007

Panelmaling og tapet


Endelig har vi klart å ta en beslutning, vi har bestillt tapet til den innerste stuen. Den er jo trolig klar til å tapetseres om noen uker for alle veggene er tatt utvendig og vi har da fått de nye vinduene inn. Vi har sett på mange typer tapet og endte til slutt opp på en lys grønn og beige tapet fra sanderson. Fargene på bilde over gjengis ikke helt riktig men mønsteret vises jo. Håper på å få satt opp denne i påsken.Endelig er jeg i gang med å male, det er så mye som skal males så jeg har vel prøvd å utsette det i det lengste. Har begynnt på det nye kjøkkenet. Vinduene skal også malens men hadde ikke egnet pensel.

Type kjøkken, tja si det her ombestemmes det dag for dag. Vi er nå i en periode der vi ser for oss ett ganske moderne kjøkken. Men om noen dager skal vi nok ha noe annet igjen. Det er slitsomt når en synes alt er fint.

Tusen takk for hyggelige kommentarer på huset vårt. Når jeg startet opp med bloggen var det mest for at de der hjemme skulle se fremdriften og nå er det jo blitt en skikkelig hobby dette med blogging. Kjempe morsomt.

8 kommentarer:

Karoline sa...

valgets kvaler, hm, det er ikke lett nei. men fint blir det nok. du kan jo ta en kobinasjon av gamnmelt og nytt i kjøkkenet ditt. har du gammel stil, men topp moderne vifte og integreret ovner ol for du en stilig kombinasjon. lykke til videre men maling og det som er ;-) klem fra karoline

Tonje sa...

Åh...jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Tapeten så flott ut. Ha en fin uke!

Malinken sa...

Det så ut som en kjempelekker tapet! Har drevet og bestemt, ombestemt,bestemt meg når det gjelder kjøkken jeg og. Ender nok opp med en mellomting, et kompromiss med meg selv.:)Lykke til med malingen!

kreoline sa...

Det ser så kjekt å spennende ut, jeg elsker å pusse opp og innrede, kunne gjort det hele året, men alt begrenser seg jo. Enig, det er ikke lett med kjøkken, men så går det an å ha et moderne kjøkken og gamle møbler, å blande er stilig, så får en litt av begge deler.

Pulsatilla sa...

Jeg er så innmari glad for at jeg er ferdig med valgenes kvaler... Det var jo moro, men du verden så slitsomt.

Nå tror jeg plutselig at jeg er to dager for sent ute (denne problemstillingen har vi jo pratet om før) - men småsnuppene hilser til store gutten! :-)

Mikkeline sa...

Ja det er artig med blogging, og det er artig å følge med på de forskjellige husprosjektene som skrider frem rundt omkring. Du må vise stua ferdig tapetsert senere, tapeten så kjempefin ut!

HildeS. sa...

Det blir kjempefint hos deg. Det var ein nydeleg tapet du har valgt.Kjøkken er aldri lett, men det ordne seg nok snart.
Ha ein fin kveld:o)

Mona sa...

Åh , det er så spennende å se hos dere ! Forstår veldig godt at dere er usikker på kjøkken,det er nesten for mange å velge i......og jeg hadde ikke hatt det enkelt,står liksom med en fot i hver leir....liker både det stramme og enkle,og det landlige...! Tapeten er jo kjempefin,så jeg er temmelig sikker på at det blir et supert resultat,til slutt :) Kos dere underveis iallefall !!