lørdag, desember 15, 2007

Julen kommer snikende


Nå er det avklart kjøkkenet blir ikke ferdig til jul. Det er forsåvidt helt ok vi har ett annet kjøkken som vi bruker. (Det gamle).

Julen begynner å snike seg på hos oss også. 3 åringen og jeg har plantet ett lite tre i gangen. Pyntet med Green gate hjerter. Jeg hadde kjøpt noen lys og når jeg satte de på viste det seg at de var både røde og grønne og blinkende. La oss si det slik at 3 åringen var mer begeistret enn meg. Men mor bestemmer så lysene kom ikke opp.

Jeg har noen få julepynter i porselen fått en hvert år og de henger nå i vinduet. Snapsglass og karafler kommet frem nå gjelder det å finne igjen julelikøren som jeg lagde i høst. Men spiller jo ikke den helt store rollen for meg.

Ønsker dere alle en god 3 advent.

19 kommentarer:

HildeS. sa...

Så koseleg du har pynta:o)
Eg også har pynta i dag, og har nettopp skrevet innlegg om det.
Kanskje like greit å vente med kjøkkenet, og ikkje stresse med det før jul. Så lenge du har eit kjøkken så går det jo greit.
Ha ei fortsatt fin førjulstid, Line:o)

Moderncountry sa...

Heisann,

Ja her var huset kommet litt i Julestemning. Har gått gjennom de siste postene og er ganske så imponert over størrelsen på ditt kjøkken, det er digert!! Åh, så deilig det skulle ha vært med et stort kjøkken. Et kjøkken hvor det var plass til et spisebord. Må si jeg er imponert over den store komfyren din og, råflott!!Hva slags type er det?

Her er det rolig, vi er jo bare to vi så da er det ikke så mye som verken bør eller må gjøres. Men vi får besøk av mulig to søstre av meg i Jula. Den første skal vi hente på fredag, skal bli såååå koselig! Håper ellers at alt er bra. Kos deg i tiden frem til Jul!
Klem fra Aina

Guldkant På Livet sa...

...men ni kan trösta er med att ni säkert har ett nytt kök till nästa jul i alla fall!! Vilken fin jul-en i den zinkhinken!!! Ha en bra vecka innan jul nu! Mari.

Anita sa...

Kjempeifnt med det lille treet!! Er nok enig i at lys skal være hvite!!!

KLem Anita

organic-lizzi sa...

Så koselig:-)Det er noe spesielt å pynte med smårollinger i huset..
Godt dere har et fullt brukbart kjøkken å bruke da..
Fortsatt fin førjulstid..
Klem Randi

Leah sa...

Så koselig du julepynter. Kjøkkenet ditt blir dritlekkert!! Den som venter på noe godt... Og så den rå komfyren, jeg vil også ha.. Ha en fortsatt søt førjulstid, klem :-)

Hemlig vän sa...

Hoppas att du snart får en liten gåva på posten! :) God Jul från din hemliga vän

Anita sa...

Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!!

KLem Anita

Gunhild, NO sa...

Innom for å ønske deg god jul og godt nyttår! Ser ut som om du får et kjempeflott kjøkken. Blir spennende å følge med videre på prosjektet ditt.

Berit sa...

Ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!!! Dere trenger vel å slappe av etter mye opp-pussing, samle krefter til ny omgang, siden du sa at kjøkkenet ikke ble ferdig..
Kos deg iallefall i julehytiden.
Klem fra meg

Leah sa...

Hei, stikker innom for å ønske deg og dine en herlig jul, klem :-)

HildeS. sa...

God jul til deg og dine.
Klem.

organic-lizzi sa...

Ønsker deg en deilig jul..
Stor klem Randi

Frk.Badegakk sa...

Ville bare stikke innom og ønske deg og dine en riktig god og fredfull jul! Stor juleklem fra Badegakka=)

Albertines verden sa...

Hei og vel overstått julaften. Ville bare ønske deg en riktig god jul! Klem fra meg

Emmeline sa...

En liten hilsen bare for å ønske deg en riktig god jul;)
Håper du har fått fine gaver til jul og koser deg med rolige dager. Kanskje dere styrer på med kjøkkenet i ferien, hva vet jeg...Men så er det jo deilig å bli ferdig med de store prosjektene også!
Jeg er kjempefornøyd etter å ha fått et superdupert nytt kamera fra darlingen, men jeg har enda ikke tatt noen bilder med det. Tok ikke engang bilder av festpyntet bord på julaften. Har man pause så har man pause;)
Heldigvis så dukket det opp en dame fra det store intet som altså følger med på bloggen min ( helt utrolig) og hun ville kjøpe mine to blå sofaer, og vips så kom hun innom i dag på første juledag og hentet de gamle sofaene.
Så nå sitter vi her på en gammel liten tomannssofa og venter på at IKEA skal åpne den 3.juledag for da blir det nye sofaer hos Emmeline. HURRA!
Håper at du har hatt en fin feiring så langt, og at du koser deg med ferie og julefri, god mat og koselige besøk! Ha en deilig ferie videre;)

Landliv sa...

Vil gjerne ønske deg fortsatt god jul og riktig godt nytt år!! :-)

organic-lizzi sa...

Riktig Godt Nytt År!!!
Klem Randi

Frk.Badegakk sa...

Nå er det ikke mange timene igjen av dette året, så jeg tok meg en liten tur på nett (mens gubben tar en såkalt "power nap") for å ønske folk rundt om i bloggene jeg følger med på et riktig godt nytt år!
Så her kommer det en gang til for å være sikker på at beskjeden er forstått:

GODT NYTT ÅR!!!