mandag, desember 10, 2007

Kjøkken - det mangler litt på julestemningen i dette rommet.


Ja thrileren er virkelig i gang, men jeg er temmelig sikker på at vi ikke blir ferdig til jul. Nå er i allefall gulvet helt ferdig. Ovnen har kommet på plass og alle flatpakkene er ferdig montert. Så da gjenstår jo bare ehhh resten.

I kveld skal jeg male døren inn til gangen (dobbel fløydør med glass) så er vi helt ferdig med maling. Jeg tror det blir fint på kjøkknet når vi er ferdige. Himla lift gardinene står ferdige i gangen. Åhh som jeg gleder meg til å henge de opp.

9 kommentarer:

Anita sa...

Enig!! Det blir veldig fint, bare vent og se!!

Lykke til videre!
Klem Anita

Emmeline sa...

Klart dere klarer det... Dere har jo hele 14 dager igjen til jul. Kommer til å gå som en drøm dette Line, og det kommer til å bli knallfint.
Når flatpakkene er montert er jo minst halve jobben gjort, så dette blir bra vet du:)
Du har jammen vært flittig med den malingen din, regner med at det blir fint. Dobbeltfløydør høres bare helt knall ut, det huset deres kommer til å bli en drøm tilslutt!
Skjønner godt at du gleder deg til å henge opp Lift gardinene dine. Det kommer sikker til å bli prikken over ien. Lykke til:)

Lene sa...

Oj.. Hvilken jobb dere gjør! Og sååå fint det blir. HAr visst ikke vært hos deg før, men stikker innom igjen. Spennende å følge thrilleren ;) Mye på gang i same slangen hos der, skjønner jeg.

Ha en fin dag :)

Anne-Berit sa...

Blir nok kjempefint det kjøkkenet ditt når det blir ferdig.Så fint med så mange fine vinduer,blir lyst og lekkert.Blir spennende å se det ferdige resultatet.Ha det kos:)

HildeS. sa...

Ååå, det blir jo kjempefint.
Lukke til med videre arbeid:)

Berit sa...

Dette blir kjempeflott, og jeg er sikker på at dere blir ferdige.
Får krysse fingrene på det!
Lykke til iallefall

elin1976 sa...

Klart det blir ferdig! Det er lenge til jul enda. Uansett så har du et veldig flott kjøkken å se frem til å ta ibruk. Nydelig:O)

wenche_a sa...

Kjøkkenet ser ut som en drøm allerede, så herfra kommer det til å bli bare bedre!
Håper dere blir ferdig til jul uten å slite dere ut! :O)

Emmeline sa...

Ser du har vært innom bloggen min nå akkurat, og jeg har vært innom din...Er så spent???? Blir det kjøkken til jul eller?????????

Nå må du huske å ta en ting av gangen, ikke stresse selv om det er mange gaver igjen.PUH! Håper noen gir deg en hjelpende hånd om du trenger det. Klem