søndag, februar 03, 2008

Bønnebord - endelig har jeg fått tak i...


Jeg har tidligere skrevet om de flotte Bønnebordene til Karsten Lauritsen her på bloggen. Nå har jeg fått tak i de og ikke bare til meg selv men jeg selger de også i nettbutikken. Kjempe morsomt.

Navnet fikk bønnebordet etter formen. Den spesielle formen, de tilgjengelige fargene og de ulike størrelsene gjør bordet unikt med de mange kombinasjonsmulighetene.

Bordet er i Danmark allerede blitt en design klassiker og det er veldig morsomt å ha slike. Bilder fra heimen kommer en annen gang. Har ikke helt bestemt meg for hvor jeg skal ha det.

4 kommentarer:

Anita sa...

Kuule! Nå venter vi i spenning på bilder av soverommet ditt!
Klemmer fra ANita

HildeS. sa...

Stilige bønnebord.
Skal bli kjekt å sjå soverommet ditt ferdig:)

Tone sa...

Tøffe bord, ja. Og lykke til med muffinsmamma tilværelsen :-) Pass på å kos deg masse, for permisjonen går jo så fort... Misunner deg litt å gå hjemme med en liten en, det er jo sååå koselig! Men nå har jeg stengt butikken for min del, tre stykker holder ;-)

Flower Power sa...

Så kule bord! Når du skrev bønnebord, så tenkte jeg bønnebord jeg...som i å be....hehe:) Skjønte etterhvert hvorfor de kalles bønnebord....det hender det tar litt tid *fnis*

Soverommet deres ser ut til å bli kjempefint! Det ser jo så romslig ut, og så egen ovn på soverommet da, det er jo bare romantisk:) Blir spennende å se rommet ferdig.