onsdag, februar 13, 2008

Ting tar tid - soverom
Det tar sin tid. Endelig er soverommet vasket og alt er klart for innflytting. Vi bestemte oss for å fikse siste rest på kottet sammtidig (skal brukes som klesskap) Det er byttet vinduer der etter vi la parkett og malte sist. Men nå er alt klart.

Klesstativet skal selvfølgelig inn på kottet vi har flere slike så ser for oss å trekke disse ut når vi ordner med klær osv. (Dvs når jeg ikke aner hva jeg skal ha på meg...)

Jeg er spesiellt fornøyd med gulvet. Det har vært mye jobb men det ble jammen fint synes jeg. Det er lakket så skal være enkelt å holde i stand.

9 kommentarer:

Emmeline sa...

Tudelu Line:) Så kjekt å se ny stautsrapport fra den VANNVITTIGE jobben dere holder på med. Himmel og hav, jeg har sagt det før og jeg sier det igjen... Det er rett og slett veldig mye arbeid og dere er KNALLFLINKE til å stå på. Syns det ser ut som om dere nærmer dere med kjøkkenet også --og det skal bli utrolig kjekt å se hvordan soverommet blir når det er helt ferdig med møbler og tekstiler og alt!! Gøy at det går fremover for det må jo nærme seg med den lille også etterhvert?? Puuuh!
JEg har ikke vært så aktiv på bloggen selv i det siste. Har lagt ut noen innlegg men ikke "gått på bloggbesøk" TIden har rett og slett ikke strukket til... Men i kveld sitter jeg her og koser meg og surfer og er litt nervøs siden jeg jo egentlig har vært litt frekk med denne lille butikken..Men nå har jeg blitt behandlet som luft der SÅ mange ganger at nå skrev jeg det jeg har tenkt på men ikke turd..:Så får det heller våge selv. Halv pris på Greengate og du kjøpte ikke noe?? Hjelpe og trøste! Ja da er du flink!

HildeS. sa...

Så fint soverommet er blitt, nydeleg med malt panel og golvet var sjarmerande slitt.
Klesstativet var kjempetøft:)
Ser av innlegget ditt under at kjøkkenet snart er ferdig også:)
Det ser kjempestort ut, og så herleg med så mange viduer over benken.
Eg lurer meg på om du har lik vår kjøkkeninnredning:)
Ha ein fin kveld Line:)

Anita sa...

Så bra det blir!! Gleder meg såå til å se det innredet!
Kos deg med din kjære!
Klemmer fra Anita

Anne-Berit sa...

Dere står på,men jammen blir det fint også.Så kjekt å få et sånt kleskott,kjempepraktisk,ønsker meg det,men da måtte jeg jo kutte ned på et soverom,så jeg vet ikke om det går.Ønsker dere lykke til med resten av opp-pussingen,og er spent på å se alt ferdig.Ha ei super helg:o)

Annettenett sa...

Så fint og bra dette ser ut! Elsker gulvet!

Karoline sa...

litt av en job dere gjør!!!! men jammen får dere det til, og nærmer dere målet????
lykke til videre, kjekt å se bilder fra huset!!!!
god helg!
klem

♥ ♥ ♥Anniche ♥ ♥ ♥ sa...

wow!! dette ser da bare helt nyyydelig ut :) Og jeg må virkelig bare ta av meg hatten for deg som driver med alle den jobbingen og er høygravid! FANTASTISK :))

KLEM FRA MEG OG GOD HELG!

elin1976 sa...

Helløv
Bare så du vet det så ser deres soverom ut slik som mitt ser ut i drømmer:O) Dere er kjempeflinke og ikke minst all den tid det tar å pusse opp noe slik.
Ha en fin søndag. Klem:O)

Frk.Badegakk sa...

Så utrolig flott dere har fått det!!!! Betraktelig bedre enn nålfilt & co ja...
Blir spennende å se kjøkkenet fikst ferdig og=)