fredag, september 12, 2008

Detaljer fra ett soverom....

Tenkte jeg skulle forsøke meg med en overskrift som kanskje solgte litt i dag:-) Jeg er fornøyd med soveromet vårt. Det jeg kanskje er mest fornøyd med er at det er det er ett rom i huset uten leker...

Her er noen detaljer

Har vært uten nattbord lenge i dag flyttet jeg opp de gamle flueskapene som jeg hatt i gangen som nattbord. Synes det ser helt greit ut. Vår kirsebær fargede seng har jeg store planer om å male grå.Av alle ting vi har gjort synes jeg golvet på soverommet er noe av det morsomste. Jeg har vasket/skrapt bort 2 lag belegg og 1 lag med teppe. Hva fant jeg under flotte lysegrå malte gulvplanker. Den opprinnelige planen var å slipe det, men jeg har vasket og vasket for å få bort alt lim og jeg synes det er vakkert. Vi har lakket gulvet så det skal være enkelt å holde rent samt små føttere ikke skal få fliser.På soverommet har vi en gammel ovn fra Bærums verk. Den er vakker synes jeg.Det er kos den tiden man har pludrende baby på soverommet. I morgen er hun ett halvt år himmel hvor ble tiden av. Snart flytter hun vel hjemmefra.

12 kommentarer:

. sa...

Heisann. Så flott soverom du har da, og som du sier det eneste uten leker :) Kom til å huske tilbake til den tiden da det var som du sier leker overalt. Idag er det hos meg klær og vesker overalt, jeg vet ikke hva som er verst jeg . leeeeeer. Hver alder sin sjarm!!!
Ha en fin helg
klem fra Gamlå

Tove sa...

Så mye flott dere har på soverommet, og gulvet var jo kjempefint! Og du, jeg lurer litt på hvem du er fra nm??

Ha en flott helg:)

mali-mo sa...

Heeehehe, ja, hun drar vel for å leite etter hybel neste uke ;) Neida, skjønner hva du mener. Lillemalien er også "plutselig" blitt stor...spiser bare vanlig mat, kan si alt hva hun vil (og ikke vil...) og tisser på potten sin og vil gjøre alt SJØL!!! Tiden går så fort!

Lekre soveromsdetaljer...og et lekefritt rom skjønner jeg gleden ved! Hos oss råder det totale kaos! (ikke noe nytt )

Ønsker deg en kjempefin helg, og må få takke deg for koselig kommentar du la igjen hos meg ;)

Fjordheim sa...

Det var flere sjarmerende detaljer i det soverommet. Fint med slike malte golv.
Skapet var spesielt. sikkert ikke mange som har et slik nattbord.
nei det er ikke mye leker i alle rom her nå. Men data, ipod, tv spill, mobiler mm.
Det blir jo ikke tomt for alt slik som ungene dra med seg før de flytter ut tror jeg. Ja soveromme vårt er heldigvis uten da. Ja ja, de mener en vil savne det den dagen de ikke bor hjemme lenger.
Eldste sønn har flyttet ut, og jeg savner ikke rotet hans. Det er helt sikkert. Kos deg med de små.
Ha en flott kveld :)

Smilla sa...

Tuller du! Et halvt år allerede!! Du må ta henne med til byen snart. Nå er Anett mye hjemme også, så vi kan ta en felleslunsj hos meg!

Tulip sa...

Fint og sjarmerende soverom dere har. Synes gulvet var utrolig flott!
Likte også flueskapene du har som nattbord!

Har også hatt store problemer med å komme inn på bloggen den siste måneden. Og man blir jo såå irritert...Nå er det heldigvis bedre. krysser fingrene for at det varer!!

Landliv sa...

Grattis med halvtårsdagen. Og - det blir vel en lite stund enda før hun flytter hjemmefra!! :fnise:

Smilla sa...

Nydelig gulv ja!

Dronninga blir nok boende en stund til, men enig med deg - tiden flyr!

Fjordheim sa...

Det er en utfordrimg til deg på bloggen min
Ha en riktig god søndag

daisy sa...

Så fine detaljer fra soverommet!

Tenkte bare å informere om at pakken din i forbindelse med Pay It Forward endelig er på vei! Bedre sent enn aldri, ikke sant? :) Beklager virkelig at det har tatt så lang tid!

Anniche ♥ sa...

Så fine detaljer fra soverommet , og ovenen da , min drøm :))

Ser dere har stokkes seng dere også, vår har vokst litt ";

Isabellla Smith fikk jeg nå ja , men har ikke lagt det ut , usikker på om det blir gjort også, men bare si ifra om det er noe du trenger :))

klem

Ingrid sa...

Hei! Så mange fine bildet det var her inne... fra hagen og inne. Det er lenge siden jeg har vært her.. nå skal jeg legge deg til linkene mine, så jeg ikke glemmer det igjen.. :)
God helg!