fredag, september 26, 2008

Høst og noe gammelt!


I dag har det vært superfint vær på Toten, 4 åringen har hatt fri fra barnehagen og vi har ryddet litt ute. Hadde egentlig tenkt å reise på gartneriet og kjøpe noen høstblomster å ha ved døren, men jeg valgte å ha sommerblomstene litt til. Jeg liker egentlig sommerblomster på hell.

På nytt kunne jeg ønske jeg var flink til å ta bilder. Solen skinte så fint på kurvstolen med løv på, desverre fikk jeg ikke helt stemningen.
Innser at jeg har glemt å blogge om at nå er alle de nye vinduene i huset. All ny panel er på veggen. Nå gjenstår maling, takstein og pynt rundt vinduene.Fant frem litt gamle kar i dag, disse har jeg arvet. Vet ikke helt hvordan jeg skal ha dem. Tror jeg vil ha de på en hylle men enn så lenge får de stå på kjøkkenbenken.

19 kommentarer:

Ingrid sa...

Så nydelig hus! Skikkelig nostalgisk! :) Fint med den rustikke høstpynten din ute også..
Ønsker deg ei riktig fin helg! Klem

. sa...

Heisann!! Der er du, jeg har vært inne titt og ofte hos deg for å se om det har kommet noen nye innlegg...men det var det idag.
Er så enig med deg la oss holde somme blomstene så lenge en kan. Høsten og vinter kan være vel laaaaang spør du meg.

Synes huset deres er så flott jeg.
klem fra gamlå

Hulda sa...

Huset ser herlig ut! Veldig fint. Du har pynta fint ute med sink. Må få unna noen gamle planter her også, skulle ut i dag, men det regna sånn at jeg måtte la det være.

Kurvstolene var virkelig fine. Er heldig å ha en jeg også. Likte så godt det gamle flueskapet ditt. Skulle gjerne hatt et slikt et. :)

God helg!

Livet er heeerlig sa...

Kjempeflotte de karene. Blir utrolig fint i en hylle sikkert :)
Flott hus :)
*Siv*

Bo med barn sa...

Så koselig å høre at du følger med. Du begynner jo å bli dreven i butikk-gamet du. Det er iallefall utrolig spennende..og litt skummelt... å se om man treffer med innkjøpene.

Ønsker deg en flott høsthelg!

Lena :)

christinasinteriør sa...

Kjempefint hus og hjem du har!!
Takk for hyggelig kommentar!
Ha ei fin helg!

Marit - Som Mine Dager Er sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Hyggelig å høre fra deg igjen. Måtte innom deg jeg også da vettu. Det skjer mye rundt deg ser jeg. Og de kurvstolene var jo skikkelig sjarmerende.

Kos deg i helgen. Klem.

prinsessa sa...

Er innom for å ønske deg en herlig helg. Klem fra meg:O)

*Hege*-mine små skatter sa...

Du så fin blogg!!! Jeg fikk en kommentar av deg i dag:)-tusen takk!! Og via den måtte jeg inn og kikke hos deg:) Har kost meg lenge her nå!!! Dere er flinke å pusse opp huset-det blir knallfint!!

Barna dine var også så nydelige! Skjønner ikke dere får gjort så mye jeg,det er jo travelt å ha to små ved siden av alt det dere holder på med!!! Men jeg vet hvordan det er-når det er noe man vil,så klarer man det;)

Ønsker dere ei riktig GOD helg!!

Pulsatilla sa...

Så riktig så deilig ut i høstsola hos dere! Tenk så gode de kurvstolene er å sitte i fremfor tolix, du ;-)

Drar til London midt i uka, jeg - til tirsdagen. Så helgen er det hjemmekos.

Tone sa...

Ah, det huset deres ser bare så sjarmerende ut, altså! Og så likte jeg veldig godt de gamle karene du har på kjøkkenbenken. Bildene fra soverommet var herlige, vi hadde en lignende ovn i det forrige huset vårt, jeg savner de gamle detaljene litt. Ha en deilig helg, klem.

Line sa...

Så koselig blogg du har:0)
Flinke dokke er til å pusse opp, og skikkelig flott får dokke det...Vi bur i eit eldre hus og, flytta inn i 2001, men her går det litt sånn pø om pø;9)No er det berre badet som ikkje har fått seg ein renovering, men det vert neste årsprosjekt, og eg GLEDAR meg allerede. Nattborda dine var skikkleig knas, og likte kjmpegodt krukkene du hadde fått inn på kjøkkenet:)
Ha ei riktig god helg, klem

Nunne sa...

De krukkene må du ta godt vare på, de er så vakre. Husker sånne fra den tida jeg var lita jente, ei nabodame hadde hele serien.
Få deg ei hylle på kjøkkenet og la sette dem på..
Lykke til!

... 4 på toppen sa...

Tusen takk for titten innom hos meg. Det er alltid koselig når nye fjes titter innom.

Ser ut som dere får et kjempefint hus, og de krukkene du har satt frem på kjøkkenbenken er fantastisk fine og nostalgiske.

Ha en fin høst-søndag :-)

Karna sa...

Så utrolig flott huset deres er blitt, nydelig både ut -og innvendig. Dere har gjort en kjempe jobb!!

Her skinner også solen, men i dag må jeg bli ferdig med husvasken, så får heller lufteturen komme senere...God søndag!

Fru Jensen's sa...

Så deilig med en slik høstdag! Utrolig flott hus dere har!

Krukkene blir nok flotte på ei hylle.

Ha en finfin søndag videre!

Shabby Chic sa...

Så koselig med litt høststemning i hagen. Jeg drøyer også i deg lengste med å kaste mine uteplanter. De ser ut til å ha det rimelig bra enda;)

mali-mo sa...

Koselig høststemning i hagen hos deg ;) Huset ditt er jo så flott!!!!! Og så er dere kommet endel lenger enn oss i oppussingen ser jeg ;) Gleder meg til å få kjøkken igjen!!!

Ha en fin uke!

Fjordheim sa...

Så koselig pynt ute ved døra di.
Likte ekstra godt det støvlestativet.
Det er nok godt å ha kommet så pass langt med oppussingen av huset kan jeg tenke meg.
Og så de flotte krukkene du har på kjøkkenet da. De var jo bare nydelige. Ja du må nok finne en fin plass til de, godt unna alle barnefingrer.
Ha ei flott uke :)