onsdag, mars 18, 2009

Mars = Bursdagsmåneden!

Det blir langt mellom blogginleggene denne måneden og det er fordi jeg i hovedsak sitter å spisere kake denne måneden. Selv har jeg to barn som født denne måneden og ellers har ovedvekten av familie på begge sider bursdag. Vi hadde digere fest for begge barna i helgen 5 + 1 år er ingen spøk.

Her er litt bilder:
Prinsessen 1 år, Se den fine kjolen jeg kjøpt av Mali-mo da...
Fotball gutten 5 år, han fikk nye fotball støvler og til tross for at han ramlet ned trappen 3 gangere skulle de være på.

Når vi har stor bursdag får vi overnattingsbesøk. Det er stas men det betyr at jeg må rydde på gjesterommet. Gjesterommet er ett rom som i fremtidden skal bli gang.


Litt fine tepper gjør susen, dette fra Green Gate. Lampen er i fra nettbutikken. Lurer på om jeg skal male stolen eller om jeg skal beholde den slitt.

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så koselig det gjesterommet var da. Flott sengeteppe og koselig stol.
Gratulerer med sønn og datter sin 1 og 5 års dag.
Ja mars er også bursdagsmåneden i min familie. To av mine søsken, begge svigerinnene og to tanteunger har bursdag i mars. Dva 1/3 av alle i familien på min side.
Vi bruker sjelden å være til stede på noen av de feiringene siden alle bor på Jæren. men i år skal vi en tur nedover så da blir det en felles feiring på lørdag.
Ønsker deg en god dag :)

Lena sa...

Grattis til hele hurven! Så søt lillemor var med den fiiine kjolen! Kan du tenke deg at det er ett år siden vi så bilder av deg på kjøkkenet - hva kom først? Kjøkkenet eller lillemor??? Fy - som tiden flyr! Vi får gripe godt fatt om den før den forsvinner helt vekke fra oss...
Klem.
(Det er forresten flere som bare spiser kaker om dagen - hahaha!)

Annettenett sa...

Gratulerer med bursdagsbarna:)
Synes stolen er kjempefin som den er!

Julia sa...

I´m sorry, I don´t understand your text, but I was smiling, because just yesterday I made nearly the same picture of my little daughter. It was her first birthday yesterday and she was unwrapping her presents and loved the paper and we have also the same little car (from brio in red and yellow) and its also on the pictures!!! :o)) These little girls are so cute, aren´´t they??

Greetings from Germany
Julia

Tulip sa...

Gratulerer med to bursdagsbarn! Og kos deg med kake! Nam!

Lekkert gjesterom. Der så det innbydende og koselig ut!
PS! Du må IKKE FINNE PÅ å male stolen!!

Anita sa...

Såå koselig gjesterom, kommer gjerne og overnatter der! Og den stolen syns jeg var nydelgi sånn, jeg da! KOs deg masse!

mali-mo sa...

Åååå, så kjekt å se vesle prinsessen med kjolen på.... Ble nesten litt redd den ikke var kommet frem jeg, så da ble jeg superglad nå når jeg ser den passer også.

Gratulerer så masse til de to små bursdagsfeirerne og kos deg med kakefestene ;) Vi har stappet i oss kake her også, helt uten grunn, man av og til må man bare mumse i seg noe godt, hehe;)