lørdag, mars 28, 2009

SkrivebordFor en tid tilbake kjøpte jeg dette bordet trodde det skulle bli bord til TV stuen, men Olstad mannen likte ikke bordet og følgelig ble ikke bena kuttet. Siden jeg er temmelig klønete så har jeg ikke turt selv i frykt for at vi skulle ende opp med en litt rar hylle og ikke ett bord.

Nå har imidlertied bordet fått en ny renesanse som skrive/lekebord for 5 åringen i stuen. Må gjøre noe med bordplaten men vet ikke helt hva. Tror jeg ender med å pusse den ned og olje den på nytt.

Den fine boksen som for øyeblikket er full av Playmobil er fra Blafre Design/Nettbutikken. 5-åringen blir aldri lei av å se på kjøretøyene rundt på kanten.

Driver å lader opp til å male gangen om dagen, nå må vi de trehvite veggen til livs. Gleder meg til å få det hvitt. Skal male trappen også. Vi får se utover i neste uke om det bir noe gjort..

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Det ble jo et koselig tegnebord.
Flotte bokser.
Lykke til med malingen.
HA en god dag:)

Tulip sa...

Kjempeflott bord:)

De boksene har jeg sett på hos Blafre, jeg også. Har bare ikke kommet så langt at jeg har fått bestillt...Er litt treig innimellom!

Lykke til m malingsprosjekt:)

majamysil sa...

Fint bord. Et enkelt tips til bordplaten er å kle den med voksduk- du bare stifter fast og vips er det ferdig! Fint når barna skal male og sånt.

Livs Lyst sa...

Bor dere i det nydelige huset det er bilde av på headingen her?!
Nydelig i alle fall!

Hilsen Ljo :O)

Anita sa...

Koselig bord! Vi har hatt noen sånne som tegne bord og jeg la fin voksduk på toppen, festet med tegnestifter under kanten! Da kan de søle og ordne akkurat som de vil, og når den tid er over kan man male eller ordne bordet som man lyster! Ingen/få hakk og skader! Kos deg!