onsdag, september 09, 2009

Jeg er heldigFor noen dager siden fikk jeg en fantastisk hyggelig pakke i posten. Den var i fra I de dype skoger jeg vant en konkkuranse på den hyggelige bloggen. Jeg fikk gavekort fra Hadeland Glassverk (skal brukes på noe veldig unyttig og veldig pent), hærlig lavendelsåpe, fine kroker (Skal henge på prinsessens rom).I dag er jeg på kontoret, har fått fikset opp på kontoret den siste tiden og er riktig så fornøyd med resultatet her ett bilde fra sofakroken:-) Synes jeg er så heldig som har en så artig jobb og kontor på ett så fantastisk sted.

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

Gratulerer. Nydelige ting du vant. Og så gavekort i tillegg. Heldig du.
Ja du jobber på et herlig sted. Kan tenke meg det er inspirerende med et slikt jobbmiljø. Men er redd jeg hadde blitt fristet over evner både når det gjelder hos deg, i huset på landet, der de solgte leker og i tillegg var det jo et flott klesutsalg, og den herlige kaffeteriaen. Ja der var det mange fristelser på et sted.
Hadde fått store problemer med lommeboka der ja.
Ønsker deg en god kveld :)

Smilla sa...

Så flott du har det på kontoret! Du har fått det så bra til Line!

Lykke til med bruk av gavekort - det burde ikke by på problemer å få brukt opp det!

Nanni sa...

Hei,
så koselig blogg!
Fant deg via M, som har vunnet en lekker lampe her.. hun mailet meg og la ved linken.
Ha en fin kveld og gratulerer med flott gevinst!
Nanni

Hege sa...

Så flott at du likte det :)

Og tusen takk for at du leser bloggen min!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Et gavekort hos Hadeland bør ikke by på problemer vel? De har jo så utrolig mye fint, og det var bordene du har på kontoret også. Knalltøffe var de :)