lørdag, september 12, 2009

Nyttårs mål nr 1: Bli litt mer fjongDa er det bare å glede seg til en ny kveld med totenglamour , og det passer jo fint for meg som stadig prøver meg på å være litt mer fjong. Det er jo fortsatt ett stykke frem til dette:Neste uke har Glamourbiblotekaren en fin utfordring: "ta i bruk de fine tingene du har istedet for at de støver ned i skapet". Så da er det bare å ta det opp enda ett hakk..

Snart kommer også bonordisk.no i litt fjongere layout.

5 kommentarer:

Tulip sa...

Moro!
Ja jeg husker nyttårsforsettet ditt og smilte litt. Vi trenger nok alle en sånn påminnelse om å fjonge oss opp litt innimellom når hverdagen holder et klamt grep om en!

Lampa er i hus...jippi!!!...og ferdig montert.
Mangler bare en elektriker som må lage el-uttak over spisebordet!:( Kul lampe..og flott såpe!
Tusen takk:) klem

Hulda sa...

Så flott jenterom du har laget til, koselig med det lille bordet og de to små stolene. Riktig søtt. :)

M sa...

Ja visst er du heldig som har en sånn jobb...koselig var det!
Klem,M
Ps...har du funnet ut av kuppelen?
;D

Tone sa...

Så herlig prinsesserom du har innredet! Og heldige du som får lov til å jobbe med noe kreativt, skulle ønske det var meg... Og når det gjelder dette med fjonghet... Har en datter på 15 som eeeelsker sex og singelliv episodene og filmen. Hun ser dem om og om igjen, og omgir seg med bilder av Carrie og gjengen. Ikke mye av dette smitter av på moren da, men...Men noe jeg faktisk har blitt mye flinkere til, er å ta vare på huden min og spise masse vitaminer og antioksidanter. Hver søndag har jeg en liten "spa-session" for meg selv med peeling og "vedlikehold". Tanken er jo at hvis jeg er sånn nogenlunde jevnt over velpleiet, er det ikke så mye som skal til hvis jeg innimellom har behov for å kle meg fint. Grunnlaget er der, på en måte. Men sånn ellers må jeg jo innrømme at olabuksa er min faste venn... Men jobber med saken innimellom da ;-) Dette ble mye vrøvl fra meg, ha en fin søndag, klem.

Fjordheim sa...

Håper det blir en flott kveld på dere som skal dit. Min eldste sønn har bursdag den dagen, så jeg får vel prøve å lage litt god mat den kvelden.
Ønsker deg ei god uke :)