torsdag, oktober 01, 2009

Moster Hulda - Epleskjærer


Bilde fra Moster Hulda

En veldig hyggelig nyhet i Nettbutikken - Moster Huldas epleskjærer, både deler og skreller eplet på 1-2-3, koster 299 kr. Finnes i rødt, hvitt og sort.

Moster Hulda har masse fine epleoppskrifter så anbefaler ett besøk på den siden, der er også en fin video av hvordan epleskjæreren fungerer.

7 kommentarer:

Anne sa...

Det var ein smart innretning!
Sånn skulle eg hatt:)
Oliventrea står i lys (men ikkje i direkte sollys) og eg vatnar dei litt kvar dag:) Overraskande nok så står dei enno! Hehe.
Har høyrt at det er viktig at dei får stå på same plass heile tida, så eg flyttar aldri på dei heller:)
Håpar dette kan hjelpe og at du kan få trea til å overleve!
Ha ein flott torsdag!

Therese ~ Fjellrosa sa...

Denne skulle jeg hatt, uten tvil. Jeg er egentlig veldig glad i epler, men jeg klarer ikke å spise epler hele. Aner ikke hvorfor, men jeg liker det bare ikke. Super oppfinnelse og supert tips, takker :)

Jorunn ~ Gøy på landet sa...

Stilig :)

Men hva med de ultralekre skålene på benken din? Hvor kan man få tak i sånne?

klem

Tulip sa...

Selv om jeg er i mot redskaper som opptar plass og som ikke gjør jobben raskere/bedre enn jeg klarer selv for hånd, må jeg innrømme at jeg synes denne var kul! En rød ville passet fint hjemme i mitt kjøkken!

Klem

Marthe sa...

Hei!

Så koselig å titte innom bloggen din. Alltid morsomt med nye bloggbekjentskaper! Også ei som bor på Toten også da gitt;) Herlige eplebilder du viser nedenfor her. Jeg bakte eplekake i går, og med de nydelige, norske eplene som er i butikkene (eller på trærne) nå ble det kjempegodt!

Ha en fin kveld!

Cecilie sa...

Så smart epleskjærer! Sånn skulle jeg hatt både hjemme og i barnehagen der jeg jobber ;) Var jo ikke så ille pris heller!

Myownhome sa...

Vilken jättefin och mysig blogg du har! Och bilden på äpplet är superfin. :)

Kram
/Johanna