onsdag, oktober 21, 2009

Høst og småbarnNår det er høsten er det ikke alle dagene som blir som man planlagt, særlig ikke med småbarn. I dag hentet jeg begge to syke i barnehagen midt på dagen. Før ble jeg så stresset av slike dager. Det blir ikke noe bedre hverken for mammaen eller de syke barna om mammaen stresser så i dag endte det med en kosedag. Ikke dumt det heller.

Bildene over viser først at det har blitt skikkelig høst på vei til jobb i dag og bilde nr 2 viser at det ble tid for mor under teppet på sofaen i dag også.Det er jo fint med tannlege spirer i huset. De er så gode venner om dagen det er så kos å se.

7 kommentarer:

Heidi sa...

Det ser ut som du har hatt en lignende dag som vi har her i huset:) God bedring til guttene dine!:) Og så må jeg si at det er utrolig mye stilig både i bloggen og butikken, vurderer flere ting. Ha en fin kveld. Hilsen fra Heidi♥

Lena sa...

Ikke moro med syke barn! Men som du sier - vi lærer oss å ta ting litt annerledes etterhvert som tiden går! Flott at det ble tid til kosing! Lillesnupp ser veldig interessert ut i storebrors tannlegekunnskaper - haha!

Fjordheim sa...

Så godt at dere hadde en god dag selv om ungene var syke. Det er jo bare å gjøre det beste utav det.
Kose seg som best en kan.
Ønsker deg ei god helg :)

Tulip sa...

Ingen karius og baktus her nei!

Koselige bilder!

Klem

M sa...

Det var jammen meg på tide at jeg viste frem den fantastisk flotte lampen jeg fikk fra deg på bloggen min.
Jeg skal nok vise når den kommer opp også....men ting tar tid, og kjøkkenet mitt er under arbeid....
Ha en fiiiin fredag!!
Klem,M

My little footprints sa...

Hei!
Ja det er viktig med kosedager, selv om de er syke! Ser ut som om de koser seg ordentlig! Får håpe de er friske igjen nå, selv om sykdom henger lenge og vel i på mange om dagen!
Ønsker dere en god helg!
Klem Beth

Anette {foreldremanualen} sa...

Uff, mye syke unger rundt omkring på bloggene... Håper dere er friske og raske igjen nå! ;-)