mandag, november 09, 2009

Juleåpning på PederBalkes Hus
Her har jeg vært fraværende, det er fortsatt syke barn i hus og fra heimen er det lite å vise, måtte evt være bilder av nye Tamiflu og Relenza pakker men lite stas. Har godt håp om at storebror blir frisk i løpet av denne uken og vi er ferdig med høstens sykdom.

I helgen hadde vi stor Juleåpning på PederBalkesHus det var "stinn brakke", mengder av masse hyggelige mennesker, vi delte ut lussekatter og gløgg, alle viste frem sine virksomheter og masse julesalg.

Over viser jeg bilder fra mitt kontor. Julen vil dukke opp i nettbutikken i løpet av uken også. Det samme vil alle de nye fine varene fra wiik & Walsøe.

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

Hei.
Håper dere snart blir friske.
Skulle gjerne ha vært der på juleåpningen. Men det er visst litt travle tider her, så jeg får ha det til gode til et annet år.
Driver å lager julebutikk på bruktbutikken. Det er litt spennende. Håper det blir bra til slutt.
Ønsker dere god bedring og ei god uke :)

Smilla sa...

Du må komme en tur innom snart. Savner ditt blide åsyn! I dag har de satt inn balkongdør ut mot bakhagen også, så det blir spennende å se når jeg kommer hjem fra jobb i dag.

3,5 uke med syke barn kvalifiserer til en frikveld!!! :) Krysser alle fingrene for en laaang periode med friske barn hos deg!

Tulip sa...

Å der skulle jeg gjerne vært, ser ut til at det er mye fint!!

Håper dere blir friske snart! Kjedelig m sykdom i huset.

Gro/ I Gros Hage sa...

Så fint det var hos deg! Titter så smått innom bloggverdenen - lenge siden sist men nå tenkte jeg å starte opp litt igjen.