onsdag, januar 27, 2010

HVERDAGSLYKKE

I går hadde prinsessen og jeg fridag og hva er vel finere en sol og skiføre. Frøkna på snart 2 år er ikke den som holder ut lengst på ski men hun synes det er gøy.

Så sjokolade og appelsin på krakken ute var også fint. Ser at mange i blogglandia er lei snø. Hos oss har vi snø fra begynnelsen av november til midten av april så vi motiverer oss med at det tross alt er veldig vakkert.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det er ingen vits i å være lei snø enda. Siden den ligger her så lenge. Det er jo mange flotte dager utover våren der en kan være ute i snøen og sola skinner. Det er herlige dager det.
Men ja. jeg må nok innrømme at jeg er temmelig lei snøen når vi kommer til mars måned. Men en får nå bare ta det som det kommer når en bor her en bor.
herlige bilder av ei nydelig jente. Så koselig å drikke kakao og spise appelsin ute i snøen. Hadde mange fine dager ute med ungene da dei var små. Kos dere fortsatt i snø og sol :)

Ingrid sa...

Koselig å ha tid sammen med disse små. "Kosedag" kaller gutten min tirsdagene, når vi har fri. :)

Tulip sa...

Ja snø er vakkert, og alternativet ville vært mye tristere nå i januar!
Vi skal være glad det er hvitt og rent ute:)
Og så får vi kose oss, og glede oss til våren...med snøsmelting og krokus som titter frem...:)

koselige bilder!!!

Gro/ I Gros Hage sa...

Så koselig! Her fikk jentene endelig ski i går - og det hadde visst vært stor stas å gå på dem rundt på tunet. Så nå er vi endelig i gang :-)

yesheimen sa...

Hei. Snø er jo veldig vakkert, ingen tvil om det. Og så er det så rent å pent, en stund iallefall og hvis vi får litt påfyll. Ser ut som du å prinsessa koser dere. Her i huset har det ikke blitt så mye utekos i det siste, for tulla har vært mye syk. Da blir det div. innekos.
Ha en topp søndag.
Klem Ann<3

Anonym sa...

Ola prøvde Guro på ski forrige helg. Hun var absolutt ikke interessert. Eller dvs...hun synes det var festelig å sette skiene på inne, men så fort de beveget seg ut i snøen var det Nei nei nei og atter nei...skiene skulle absolutt ikke på beina. Akk ja, hun har sin mors gener der også...dessverre:)

Hilsen Anita W