fredag, januar 11, 2013

VINTER
Godt Nyttår, Nå har julen vært hos oss på Olstad uten at det ble noe blogging av den grunn. Slutten av desember og begynnelsen av januar har vært preget av småsyke barn som det ofte er på denne tiden av året. Nå er heldigvis alle friske og raske og tilbake i barnehage og skole. 

I går kveld kastet vi ut juletre og julepynten ble bært på loftet. Det ble så god plass i stuen. Liker vår følelsen. Det er travelt på jobb med avslutning av 2012 i regnskapet, innkjøp og planlegging av 2013. Jeg føler jeg begynner å få mer oversikt over arbeidsoppgavene i BoNordisk.no og det går rett vei det er artig. For å feire nytt år gir vi  20% på alle varer denne helgen, til og med søndag 13 januar. (Gjelder ikke Wik & Walsøe og allerede rabatterte varer) Bruk koden OLSTAD under rabattkode i nettbutikken. PS: Alt det fine servise fra Månses Design er det 1/2 pris på så langt varebeholdningen rekker. 


1 kommentar:

Fjordheim sa...

Riktig godt nytt år til deg.
Flott vinterbilde.
Ja det er skikkelig vinter her nå. Alt for kaldt etter min smak, Men en har visst bosatt seg her så da får en ta det været en får,
Ønsker deg ei herlig helg :)