lørdag, februar 10, 2007

2 loppefunn (Ting og tøy igjen...)

Her har vi en veldedighetsbutikk som heter ting og tøy, min svigermor jobber der en dag i uken og det er helt genialt for hun ringer når det har kommet inn noe fint. Blandt annet den grå bollen som vist over den er helt lik som dere ser den grønne jeg hadde fra før. Arv etter min manns besteforeldre. Den betalte jeg 30 kr for.

Ser dere det fine etage fatet det er blått og hvitt. Det fant jeg selv i dag når jeg var innom det betalte jeg 25 kr for. Et kupp vil jeg si.

Så har jeg lagd en liten dekorasjon på et gammelt egersund fat som jeg fikk av en brukthandler for det har gått ett skår i det, men kjempe fint til slike ting.

Takker enda en gang for alle søte kommentarer på bloggen. Dette er riktig morsomt. Ønsker alle en god helg.

6 kommentarer:

Julie K sa...

Ja det var litt av et kupp å få det etage fatet til 25 kr. Kjempefint var det : )

Tonje sa...

åhhh det var virkelig ett kupp ja...bare 35kr.Jammen er du heldig=) HA en flott helg

anniche sa...

25!!Det er et ran....du var virkelig heldig med det ja:)

Håper du har det fint, ha en fortsatt flott helg Line. Håper det går bra med butikk planene også. Mye jobb, men "akk" så moro da.

Fortsatt god helg!

Mia sa...

Nydelig etage fat - og så til 25 kr. Det har du vært heldig med. Og artig at din svigermor jobber i en bruktbutikk - kjempefint med slik "inside information".

Huset i Hagen sa...

Så nydelig fat!! Der var du heldig ja! Jeg likte veeeeldig giodt det bordet dere fikk i et tidligere innlegg. Gøyt å se bilder fra renoveringen av huset deres ;0)

Line sa...

Takk for hyggelige kommentarer,alle sammen. Har sett mer på fatet og tror jeg gjort ett kupp for det er Wegdwood & Co , merke er Avon Cottage. Så ut i fra søk på Internett ser dette ut til å være noe som mange er villig til å gi mye for. Så litt flaks skal man ha.