søndag, februar 18, 2007

Venter på våren


Bildene er lånt fra trendkopagniet-danmark

I dag har jeg virkelig begynt å lengte etter våren, kanskje er det fordi jeg har vært borte i fjøset og funnet frem mine minidrivhus for å så frøplanter. Fjøset er mitt hemmelige lager for øyeblikket. Det er ca 50 år siden det var dyr der.

Har vært å kjøpt jord og i morgen skal jeg begynne å så. Har kjøpt mengder med frø til sommergeorginer og riddersporer. I tillegg har jeg begynt å formere mine lyse/lyserosa pelargoniaer.

Så skal jeg få kjøpt meg en slik som lager små potter av avispapir den syntes jeg var supersmart. Så er jeg i gang. Håper jeg i år klarer å få vannet plantene slik at det faktisk blir noe å plante ut til sommeren. Har litt mer tro i år siden vi har litt større plass så de kan stå litt kaldere enn det er på kjøkkenet.

Takker alle sammen for veldig hyggelige kommentarer i bloggen min. Nå ønsker jeg alle sammen en riktig god arbeidsuke.

Her i innlandsnorge har vi ikke vinterferie før neste uke.


8 kommentarer:

Karna sa...

Det er ikke vinterferie her heller før i neste uke, men jeg kunne godt tenkt meg 14 dager jeg..he,he...

Har prøvd meg mange ganger med frø jeg også, blir lite av det til slutt, og ble lei av å flytte rundt på pottene, har for liten plass jeg også...

Ha en fin uke du også!

Lensom sa...

Så flink du er som har startet med frøene nå. Jeg vet ikke om jeg orker i år, fordi det blir for varmt i kjøkkenvinduet som du skriver. Ender alltid opp med "bønnestengelblomster", som knekker i nordavinden så snart de settes ut. Og "jungel" i kjøkkenvinduene. Er det ditt hus du har bilde av øverst? I så fall var det et virkelig vakkert hus, nydelig gave du fikk. Ønsker deg ei riktig god uke:)

Olstad sa...

Lensom: Det er våres hus, men det ser desverre ikke slik ut nå (enda) for det ble resturert ca 1950 med liggende panel og noen grusomt stygge vinduer. Men vi holder på å tilbakestille det til slik det så ut opprinnelig. Det blir spennende å se når det blir ferdig.

Guldkant På Livet sa...

Hej igen,

Oj vad du är duktig, jag skulle också vilja börja så lite blommor, dee är ju så underbart när de kommer upp och när man sedan kan plantera ut dem! Jag har massor av palergoner men förra året gjorde jag en "dundertabbe" och de har nog tyvärr frusit där de stått, jag får köpa nya...

Tack än en gång för tips om den där duken men vet du vad! Jag har hittat den!!Trodde jag skulle bli tokig ett tag, letade överallt! Ska nämna det i min blogg sedan, när jag byter ut bilderna! Kanske i kväll. Jaså, huset såg ut så där förut, mycket vackert! Det blir nog en kul men jobbig utmaning att återställa det men du kommer få lön för mödan!
Ha en bra vecka du med hälsa Mari.

Karoline sa...

Hei. De møblene fører BirtheBo i Bergen. Hun har ikke alltid alt inne, men bestilte det for meg. Benken og stol hadde hun inne. Det er store ting å sende, jeg slet med det selv en stund, da jeg bare så det i andre byer enn min, derfor veldig glad da jeg oppdaget at hun rett nedi byn hadde det:) Du kan jo kanskje ringe de? Ellers er butikken vel verdt et besøk om du skulle være på disse kanter noen gang. VH Karoline

kreoline sa...

Jo det gjør jeg også, men det ser ut som vi må vente en stund, her er det både kaldt og snø. Frø har jeg gitt opp å så, så de på friland i mai, så ser jeg hva som kommer. Ha en fin uke.

Koselig koselig sa...

Her i Vestfold er vinterferien ferdig, masse snø har vi også og ja - jeg lengter veldig etter våren!!! ha en fin helg :)

daisy sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min!

Her inne var det mange hyggelige vårbilder! Lengter virkelig etter vår, jeg også - etter sol og varme.
Virkelig flott gave du fikk av din hemmelige venn!

Ønsker deg en fin søndag!