søndag, februar 25, 2007

Brukt og anitkkmesse i "Teten"


I dag har det vært brukt og antikkmesse i "Teten" her hos oss, det var nok mest brukt og få kjøpt.....Dro sammen med svigermor og mine to svigerinner. En sjokkerende opplevelse jeg kjøpte minst. Endte opp med en perfekt tallerken blå fasan - Egersund. Egentlig samler jeg på det brune men hvem kan vel få for mange slag?
Så fant jeg dette MYOTT eggeglasset har en te-kopp i samme fantastiske jaktmønster, på den lille eggekoppen er det ulikt mønster rundt hele - som en liten historie. Så søt så søt. Venter nå på at Ole Andreas skal fylle den med hestehov bare det blir vår.
Gleder meg nå til å reise hjem til foreldrene mine i helgen for der har moren min funnet ett gammelt sett med små og store egersund krukker for oppevaring av mel, krydder og sukker osv. Jeg har aldri sett dette for det er etter min Mormor og hun har ikke brukt det så lenge jeg har levd. Spendt er jeg.
Har fått så mange søte hilsner - tusen takk alle sammen.

4 kommentarer:

Anna sa...

Hej! Tack för besöket hos mig. Millfield Rose kan vara svår att få tag i, jag har köpt den via ett forum , den kan också finnas på Tradera ibland. Jag har inte min kvar - är också på jakt.

Norge har också ett pelargonforum, du kanske kan hitta där?

http://www.pelargonium-nettet.no/
Nu ska jag ta och läsa din blogg.
Ha en trevlig måndagskväll.

Pulsatilla sa...

Ad Millfield Rose, har jeg sendt deg en mail...
Hyggelig med en oppdatering fra deg, fine eggeglass! Selv om jeg ikke vet hva forkortelsen står for - men eg er jo ikke akkurat noen kjenner av slikt.

kreoline sa...

Nydelige eggeglass, heldig der. Blir spennende å se krukkesettet fra Egersund, har en del av forskjellige sett. Det er koselig pynt på kjøkkenet.

Line sa...

Skjønne eggeglass! Så spennende å gå på slik messe da :)
Takk for kommentaren i bloggen min. Jeg er sååå glad for at du likte det som kom i posten!
Ha en fin tur til helgen