lørdag, juli 07, 2007

Ferie
Vi har ferie. Mandag bærer det av sted til Danmark. I morgen skal vi i barnedåp, det blir hyggelig. Jeg liker slike selskap på søndagene.

Med kjøkkenet går det veldig fremover - vinduer males nå fortløpende så det blir veldig fint. Innreding skal vi ha Eik. Komfyren som vist under og hvitmalte vegger og tak. Smal perlepanel har vi satt opp. Tar noen bilder og legger ut snart.

Intill da legger jeg ut noen bilder fra Greengate. Jeg ønsker meg slikt blått service med hvite prikker å ha på kjøkkenet. Har noen få deler.

11 kommentarer:

Sol sa...

Hei hei. Innom for å ønske deg god tur til Danmark! ;-} deilig med ferie. Vet ikke helt om vi skal reise noe sted på ferie i sommer, siden moren min fortsatt trenger en del hjelp etter operasjonen sin,men vi håper på at vi får tatt en tur på vestlandet.
Ønsker meg sånne flotte Green Gate ting jeg også.....Har ikke sett noe av de produktene i butikker jeg har vært innom,men en vakker dag,kanskje man bare dumper innom en butikk som selger Greengate...hvem vet.
Klemmer.

Gunhild, NO sa...

Det er kjempespennende å se framgangen i huset ditt. Gleder meg til å se kjøkkenet ferdig. Hva slags benkeplate skal du ha da? Jeg har også eikekjøkken. Det er 20 år nå. Har hvite fliser på benken og er ikke fornøyd med det lenger. Blir jo aldri helt rent i fugene. Men jeg vet ikke helt hva jeg skal ha istedenfor. Kan ikke koste så mye på det gamle kjøkkenet heller.

Malinken sa...

Greengate har masse flott. Likte veldig godt serviset du har sett deg ut:-)
Ble bittelitt misunnelig på komfyren du viser i innlegget under. Den som bare hadde hatt plass til en slik...*smiler*

Håper du får en fin helg. Hyggelig med barnedåp :-) Også må du ha en flott tur til Danmark!

elin1976 sa...

Håper dere får en flott ferie. Her har ferien begynt og vi later oss veldig. Kommer liksom ikke igang med de fornuftige tingene jeg skulle ha gjordt utenom å male. Så i dag må jeg ta et skippertak her hjemme. Det regner så det er ikke noe annet å finne på allikvel. Klem fra Elin:O)

JULIE K sa...

Nydelige saker fra Greengate. Sånt drømmen man jo om. Ha en flott tur til Danmark, det er ett herlig land : )

HildeS. sa...

Så fine ting du viste her. Dei kunne eg godt ha tenkt meg.
Du må ha ein fin fin ferie:o)

Guldkant På Livet sa...

Ja, visst är det vackert det porslinet från Grenngate! ha en fortsatt skön ledighet och lycka till med bygget! Mari.

daria sa...

utrolig fint service,jeg har den på ønskelisten jeg også.

kjempefin blogg du har,jeeg er glad over å ha funnet den:)

moderncountry sa...

Ojda, gikk jeg glipp av farvel jeg da...Håper du har en fantastisk ferie i Danmark og at du kommer tilbake igjen med mange flotte bilder og glede seg over :) Kjør forsiktig og sees snart igjen! Ferieklem fra Aina

Emmeline sa...

Hei og hopp. Måtte bare innom for å ønske deg en god tur til Danmark ser det ut for...
Håper det blir kjekt. Jeg var også i Danmark og satset stort på å finne meg noen Greengate ting jeg også, for dette er jo et dansk firma, men fant jeg noen?? NEI! Håper du er heldigere enn meg på det feltet! Gleder meg til å se mer av kjøkkenet ditt også, kjekt å høre at det går fremmover! Ha en fin ferie videre...

Anonym sa...

Hei!

Jeg er journalist i Kamille og leter etter et såkalt case til en sak om oppussing. Da trenger vi en familie som bor i boligen som pusses opp, og jeg leser her at dere er i full gang. Eller kanskje dere er i mål nå?
Uansett, ta gjerne kontakt med meg hvis du er interessert!
Mvh Gry Hartvigsen
gry.hartvigsen@hm-media.no